bazı forumlara baktım bazıları demişki anakartı değiştim düzeldi anakarta bir çey olur diye korkuyorum zar zor para bulup almıştımYüke girmeden ekran kartı çalışmaz. Bazı anakartlarda da ışık yanması normal bir soruna işaret olmuyor.
nasıl yani niye bir şey olsun ?bazı forumlara baktım bazıları demişki anakartı değiştim düzeldi anakarta bir çey olur diye korkuyorum zar zor para bulup almıştım
bir sıkıntı olmaz hocam bilgisayar çalışıyormuekran kartını takarken slot kısmını çıkarırken biraz anakarta dokunup sürtünmüşdü ondan bir şey olabilir mi
işe yarar hocamda bilgisayar çalışıyorsa sıkıntı yokdaha bir yere takmadım daha dogrusu monitör yoktelevizyona hdmi ile baglasam işe yararmı
geçmez hocam o normal bir ışık sorun olmadığını gösteriyortamam hemen tvye takıp deneyip size söylicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama sarı ışık nasıl geçer ?
B450M K IIanakart nedir hocam
hocam bide babamla konuştum babam dediki sen daha driver yazmadın anakart ekran kartını görmuyor ? bundan olabilirmi ?geçmez hocam o normal bir ışık sorun olmadığını gösteriyor
görüyor görmese o ışık yanmaz o ışık sönerse sıkıntı anakart ne ?B450M K II
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bide babamla konuştum babam dediki sen daha driver yazmadın anakart ekran kartını görmuyor ? bundan olabilirmi ?