Fifa 23 açılmıyor yardım

AspecT54

80+
Reaksiyon skoru
64
Oyunu yeni yükledim anticheat açılıyor gri çubuk beyaz oluyor kapanıyor ea uygulaması açılıyor sonra oyun kapanıyor hiç Bi şekilde açılmıyor çözümü varımdır?

bendede aynı hata var oyunu sil yükle yaptım düzeldi

Hocam bende bir ara giremiyordum bende oyunu sürekli güncellemeyi tekrar indirme problemi yapıyordu birkaç gün sonra girdim düzeldi. Olmadı arkadaşın dediği gibi yeniden indirin yada birkaç dosya silerseniz dosya konumundaki, belki eksik dosyaları indirme yapar düzelme olur ama ne kadar doğru bilmem.

1692019222269.png
dosya konumunda anticheat e girdiğimde böyle hata veriyo origin ne alaka anlamadım

oyunun hatası bitmiyor. google a yaz hatayı çözümü bulursun. 1 senelik oyun neredeyse tüm hataların çözümü var. ben 3-4 hatada anca açabildim.

hiçbir şekilde çözmedim bi çözümü yokmudur ya bunun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiçbir şekilde çözmedim bi çözümü yokmudur ya bunun
her oyuna giremediğimde oyunun dosyalarına xcpt diye bir txt dosyayası geliyo hata şeyimidir anlamadım

Son düzenleme:
Bu oyuna girmek külfet kardeşim. Gerçekten çok kötü. Oyunu EA üzerinden başlatmaya çalış steamden değil

Öyle bişey çıkmıyor

Daha yeni yükledim hiç girmedim oyuna ama ben
İlk önce yüklediğin uygulamayı aç oyuna tek tık yap ve 3 noktada repair vardır ona bas. Eksik dosya vs olabilir. Microsoft Antivirus açıksa ona bak. Bende bir dosyayı engellemişti izin verdim manuel olmuştu. Olmazsa yeniden yükleme yap.

Bu oyuna girmek külfet kardeşim. Gerçekten çok kötü. Oyunu EA üzerinden başlatmaya çalış steamden değil
Kesinlikle. Ea üzerinden olmadığı sürece saçma sapan sorunlar veya açılmada gecikme oluyor bende. Xbox dan oynuyorum. Oradan açınca antivirüs engelleyo. Ea dan açınca sıkıntı ollmuyo.

İlk önce yüklediğin uygulamayı aç oyuna tek tık yap ve 3 noktada repair vardır ona bas. Eksik dosya vs olabilir. Microsoft Antivirus açıksa ona bak. Bende bir dosyayı engellemişti izin verdim manuel olmuştu. Olmazsa yeniden yükleme yap.

Kesinlikle. Ea üzerinden olmadığı sürece saçma sapan sorunlar veya açılmada gecikme oluyor bende. Xbox dan oynuyorum. Oradan açınca antivirüs engelleyo. Ea dan açınca sıkıntı ollmuyo.
herşeyi denedim neredeyse bütün videolur izledim ne nalet bişeyse açılmıyo

Hatayı veya sorunun ekran görüntüsü atar mısın? Ben birçok sorun yaşadım hepsini yabancı kaynaklardan çözdüm. Direkt sorunun fotosu vs atarsan bakarım
video olarak atacam birazdan

video olarak atacam birazdan

böyle hata falan yok

Geri