Ea uygulaması üzerinden repair yapın.Oyunu yeni yükledim anticheat açılıyor gri çubuk beyaz oluyor kapanıyor ea uygulaması açılıyor sonra oyun kapanıyor hiç Bi şekilde açılmıyor çözümü varımdır?
Öyle bişey çıkmıyorEa uygulaması üzerinden repair yapın.
Daha yeni yükledim hiç girmedim oyuna ama benbendede aynı hata var oyunu sil yükle yaptım düzeldi
her oyuna giremediğimde oyunun dosyalarına xcpt diye bir txt dosyayası geliyo hata şeyimidir anlamadımhiçbir şekilde çözmedim bi çözümü yokmudur ya bunun
İlk önce yüklediğin uygulamayı aç oyuna tek tık yap ve 3 noktada repair vardır ona bas. Eksik dosya vs olabilir. Microsoft Antivirus açıksa ona bak. Bende bir dosyayı engellemişti izin verdim manuel olmuştu. Olmazsa yeniden yükleme yap.Öyle bişey çıkmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha yeni yükledim hiç girmedim oyuna ama ben
Kesinlikle. Ea üzerinden olmadığı sürece saçma sapan sorunlar veya açılmada gecikme oluyor bende. Xbox dan oynuyorum. Oradan açınca antivirüs engelleyo. Ea dan açınca sıkıntı ollmuyo.Bu oyuna girmek külfet kardeşim. Gerçekten çok kötü. Oyunu EA üzerinden başlatmaya çalış steamden değil
herşeyi denedim neredeyse bütün videolur izledim ne nalet bişeyse açılmıyoİlk önce yüklediğin uygulamayı aç oyuna tek tık yap ve 3 noktada repair vardır ona bas. Eksik dosya vs olabilir. Microsoft Antivirus açıksa ona bak. Bende bir dosyayı engellemişti izin verdim manuel olmuştu. Olmazsa yeniden yükleme yap.
Kesinlikle. Ea üzerinden olmadığı sürece saçma sapan sorunlar veya açılmada gecikme oluyor bende. Xbox dan oynuyorum. Oradan açınca antivirüs engelleyo. Ea dan açınca sıkıntı ollmuyo.
Hatayı veya sorunun ekran görüntüsü atar mısın? Ben birçok sorun yaşadım hepsini yabancı kaynaklardan çözdüm. Direkt sorunun fotosu vs atarsan bakarımherşeyi denedim neredeyse bütün videolur izledim ne nalet bişeyse açılmıyo
video olarak atacam birazdanHatayı veya sorunun ekran görüntüsü atar mısın? Ben birçok sorun yaşadım hepsini yabancı kaynaklardan çözdüm. Direkt sorunun fotosu vs atarsan bakarım
böyle hata falan yokvideo olarak atacam birazdan