pcsavaşçısı
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,186
M2’li macbook air 16 gb ram 256gb ssd ve 15 inch versiyonu alınır mı?
Yazılım işlerinde işimi görür mü
yazılım için biçilmiş kaftan. alınır.M2’li macbook air 16 gb ram 256gb ssd ve 15 inch versiyonu alınır mı?
Peki m1 pro mu almalıyım yoksa m2 miyazılım için biçilmiş kaftan. alınır.
Cok nazik bi tasarımı var dostum özellikleride iyi bence alınır fakat depolama seni idare etmeyebilir dikkat etM2’li macbook air 16 gb ram 256gb ssd ve 15 inch versiyonu alınır mı?
M1 pro daha guclu diye biliyorumPeki m1 pro mu almalıyım yoksa m2 mi
Onun için elimde 1 tb m2 ssd var onu ssd kutusna koyup kullanmayı düşünüyorumCok nazik bi tasarımı var dostum özellikleride iyi bence alınır fakat depolama seni idare etmeyebilir dikkat et
özelliklerini söyler misin alacağın m1 pronun?Peki m1 pro mu almalıyım yoksa m2 mi
İş görür ama fiyatı ne kadar? 47-50K bandına 14" M1 Pro cihazlar var mesela onlara yakın fiyatta ise bunun yüzüne bile bakılmazM2’li macbook air 16 gb ram 256gb ssd ve 15 inch versiyonu alınır mı?
MacBook Pro M1 Pro vs M2 Air 15" arasından kesinlikle MacBook Pro M1 Pro.Peki m1 pro mu almalıyım yoksa m2 mi
O kısmı bütçemi aştığı için bakmamıştım ailemle konuşup bakacağımözelliklerini söyler misin alacağın m1 pronun?
Peki hocam m1 pro versiyonunu nereden bulabilirimMacBook Pro M1 Pro vs M2 Air 15" arasından kesinlikle MacBook Pro M1 Pro.
Hocam fiyatı 37kİş görür ama fiyatı ne kadar? 47-50K bandına 14" M1 Pro cihazlar var mesela onlara yakın fiyatta ise bunun yüzüne bile bakılmaz![]()
37K ya nereden buldun onu? Alınır iyi fiyat, o fiyata 13" satılıyor en fazla.O kısmı bütçemi aştığı için bakmamıştım ailemle konuşup bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki hocam m1 pro versiyonunu nereden bulabilirim
Hocam fiyatı 37k
Macbook Pro M1 16gb ram alma şansınız olacaksa, ala bilirsiniz. Ama bu fiyata bu laptop, gayeet iyi. Yazılım için mükemmel seçim.O kısmı bütçemi aştığı için bakmamıştım ailemle konuşup bakacağım
Peki hocam m1 pro versiyonunu nereden bulabilirim
Hocam fiyatı 37k
Hocam şu linkteki iyi midir?https://ty.gl/g59dwfeebw37K ya nereden buldun onu? Alınır iyi fiyat, o fiyata 13" satılıyor en fazla.
M1 Pro her türlü iyidir ama 10K fiyat farkı olduğu için o farka kesinlikle değer bütçeni zorla diyemem tercih meselesi.
Hocam şu linkteki ürün iyi midir?Macbook Pro M1 16gb ram alma şansınız olacaksa, ala bilirsiniz. Ama bu fiyata bu laptop, gayeet iyi. Yazılım için mükemmel seçim.