Yardım Rx 6600 xt için termal macun önerisi

casrow

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
354
Merhabalar arkadaşlar ben köyde yaşıyorum elimde şu macundan vardı ekran kartının macununu değiştim sıcaklık anlamında bir değişiklik olmadı aynı kaldı.
Bana uygun bütçeli Ekran kartım içni termal macun önerisinde bulunursanız çok sevinirim.

KULLANDIĞIM MACUN FOTOLARI
IMG_20230822_110812.jpg
IMG_20230822_110819.jpg

Powercoolor red devil minningli kartı aldım. Ucuza
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç denemedim 😊
Değerkeriniz bı tık yüksek oyun içi test yapın bence MSI afterburner ile

Powercoolor red devil minningli kartı aldım. Ucuza

Hiç denemedim 😊
hocam termal padlerin mm ölç termal pad temin et güzel 1gr olan iyi bir macun alın soğutma bloğunu yıkayın padle birlikte yüksek iletimli macun sürün fark olacaktır

hocam termal padlerin mm ölç termal pad temin et güzel 1gr olan iyi bir macun alın soğutma bloğunu yıkayın padle birlikte yüksek iletimli macun sürün fark olacaktır

Soğutma bloğunu dün yıkadım çok toz yoktu. Termal pedlerin bittiğini nasıl anlarım. Ah şu lanet olası para varya gözü kör olsun bu paranın. Zor bela PC topladım.

Termal pedleri ne ile ölçe bilirim

Daha uygun sağlam bir macun var mıdır?

Furmak 78 iyiymiş neden açtın ki. Ekran kartına her macun sürülmez. Daha yoğun macun sürmek zorundasın yoksa akar.

Furmak 78 iyiymiş neden açtın ki. Ekran kartına her macun sürülmez. Daha yoğun macun sürmek zorundasın yoksa akar.
Valla sıcaklık canımı sıktı. Bende açtım 😊 tertemiz yaptım sıcaklık değişmedi hala aynı. Benim anlamadığım ilk teste fanlar %48 dönüyordu birkaç program yükledim kasa fanlarını kontrol etmek için bu sefer ekran kartı fanları %37 de sabit kalıyor sıcaklık yükseliyor format attım yine aynı değişmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,520
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri