Aras Kargo Yarın Dağıtıma Çıkar mı?

SucukEkmek

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,000
Arkadaşlar n11 üzerinden kulaklık aldım, dün akşamüstü yola çıktı. Kargo İstanbul/Üsküdar'dan Kayseri/Develiye gelecek. (800 KM) Yarın dağıtıma çıkar mı. Aras kargonun sitesinde 600 km üstü 2 günde gelir diyor. Yarın 2.gün, ancak tahmini teslimatta 25 ağustos gösteriyor. Sizce yarın dağıtıma çıkar mı?

Arkadaşlar n11 üzerinden kulaklık aldım, dün akşamüstü yola çıktı. Kargo İstanbul/Üsküdar'dan Kayseri/Develiye gelecek. (800 KM) Yarın dağıtıma çıkar mı. Aras kargonun sitesinde 600 km üstü 2 günde gelir diyor. Yarın 2.gün, ancak tahmini teslimatta 25 ağustos gösteriyor. Sizce yarın dağıtıma çıkar mı?
Çıkmaz bence aras kargo sıkıntılı

%90 çıkmaz ama sağı solu belli olmuyor firmalarım benim cmt gece verdiğim sipariş pzr günü osmaniye ye gelip istanbul ertesi gün evime geldi

Screenshot_2023-08-22-21-43-28-392_com.android.chrome.jpg

Perşembe gelir.

Çıkmaz bence aras kargo sıkıntılı
%90 çıkmaz ama sağı solu belli olmuyor firmalarım benim cmt gece verdiğim sipariş pzr günü osmaniye ye gelip istanbul ertesi gün evime geldi
Burda bizim yazlık var sürekli kalmıyorum. Bildiğim kadarıyla söyleyeyim. İstanbul'dan gelen kargolarım örnek olarak perşembe yola çıktıysa cumartesi günü dağıtıma çıkıyordu, aras kargonun da henüz bir yanlışını görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Perşembe gelir.
Yarın gelir diye düşünüyorum hocam hep böyle geliyor çünkü.

1 haftaya gelır

her ilde farklılar valla ben Isparta'da yaşıyorum İstanbul'dan 600 km yol tam 1 günde geliyor bazen 24 saati geçmiyor bile yurtiçi kargo>aras kargo>> tüm diğerleri
Yurtiçi en iyisi hocam da bakalım inşallah yarın gelir.

Geri