loveyoupıspıs
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Hocalarım i3 12100f stok fan kasam gamebooster gb 3309 fan ayarları 65 derece %80 cs go da orta ayarlarda 70-75 derece görüyor oda sıcaklıgı 30 derece normal midir
Cs go ya göre yüksek bir sıcaklık forza horizon vs. Olsa normal ama cs go için yüksek bir sıcaklık.Hocalarım i3 12100f stok fan kasam gamebooster gb 3309 fan ayarları 65 derece %80 cs go da orta ayarlarda 70-75 derece görüyor oda sıcaklıgı 30 derece normal midir
hocam 3 önde 1tane arkada işlemcinki stok fanCs go ya göre yüksek bir sıcaklık forza horizon vs. Olsa normal ama cs go için yüksek bir sıcaklık.
Kasada kaç tane fan var ?
hocam odam havasız ve 31 derece oda sıcaklıgı antalyadayımKasan berbat, normal. Soğutucu var mı bu arada?
hocam boşta 50-55 derece işlemci üstüne ayrı bi macun sürmedim kendi macunu ile duruyor daha 1 ay oldu alalı ve şunu ekleyeyim dosya eki atabilsem kasanın fotosunu falan atabilrim fakat dosya eki ekleyemiyorumKasan berbat, normal. Soğutucu var mı bu arada?
hocam tekrardan bi konu açtım herkes normal dedi çünkü antalyadayım ve odamda 1 pencere var hava esmiyır oda sıcaklıgı 31° son konumda herkes normal dedi bu sıcakta antalyada 85 e kadar normalmişKasanın hava akışı normal duruyor o zaman ya ısınması normaldır ya da işlemcide sorun vardır (düşük ihtimal)
Senin yüzünden bu platforma 9 yaş sınırı gelecek haberin olsunArkadaşlar konuşmuş olmak için konuşmayın.Stok fan ve günümüz yaz sıcağını baz alırsak normal bu sıcaklık.Bazen forumda ki bilgi kirliliği çok yoruyor insanı.
Cehalete ve eksik bilgiye katlanamıyorum.Senin yüzünden bu platforma 9 yaş sınırı gelecek haberin olsun![]()
Az kudur kuduracaksanCehalete ve eksik bilgiye katlanamıyorum.
Gelirse güzel olur tabi.Senin gibi çocuklardan arınmış olur forum.Az kudur kuduracaksan![]()