Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Saglik ocagina gitsem yine mi almazlarben dün acil doktoruna gittim tek başıma almadılar hastalıktan öldüğüm halde. Almazlar senide
Saglik ocagina gitsem yine mi almazlarben dün acil doktoruna gittim tek başıma almadılar hastalıktan öldüğüm halde. Almazlar senide
Tek gitsem olur mu alırmılar ?
[automerg
Kesin bir şey söylemek yalan olur hocam aileniz gelemiyormu?Tek gitsem olur mu alırmılar ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
18 degilim cunku
Vuruyorlar biliyorum ama yani 1.5 hafta once oldum o korumaz mı zatenHocam tetanoz aşısı vuruyorlar galiba ama yine de bi doktora görün böyle şeyler hafife alınmaz.
Gelmez hocam abartma diyecekler o yuzden biliyorum yaniKesin bir şey söylemek yalan olur hocam aileniz gelemiyormu?
gerçi alabilirler beni serumun içeriğinden kaynaklı alerji tutarsa diye almamışlardı. sen zaten tetenoz vurulmuşsun alerjinin olmadığı bilinir, kıllık yaparlarmı bilmem ama bence alabilirler seni, aciliyetini bildir durumun o şekil alırlarSaglik ocagina gitsem yine mi almazlar
Onun hakkında pek bir bilgim yok hocam ama ne olur ne olmaz siz yine de gidinVuruyorlar biliyorum ama yani 1.5 hafta once oldum o korumaz mı zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gelmez hocam abartma diyecekler o yuzden biliyorum yani