CS GO pahalı kasa düştü nerde satabilirim?

kasayı sattım diyelim aynen 600 lira para geçiyor elime ,600 liraya hangi skini alayım da bynogame de satayım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla bende böyle yüksek kasa gelmesini beklemiyordum hiç de aklıma gelmezdi ölüm maçı herkes tek oyun attım 3 kez ,üçünde de berbat oynadım sinirlendim 3. el çıkacaktım level atlayıp el bitti bi skor tablosuna bakarken ne göreyim hydra operasyon moperasyon dedim lan bu ne kadardı ,700 liraymış :D
Bynogamede indirim oranı düşük (steam fiyatıyla arasında çok fark olmayan skinler) fakat en çok satanlar listesinde olanlar arasında 1 ini seçip o skinden alıp satabilirsiniz hocam

Evet biraz önce ölüm maçı atarken fotoğraftaki kasa düştü, sevindim. Oyun alasım var fakat gerçek paraya dönüştürebilirsem üstüne biraz daha koyup RAM almayı düşünüyorum bu kasayı nerede satabilirim? Bynogame diye bir site gördüm üyelik oluşturdum kasa satılmıyormuş sanırım orada.
Evet biraz önce ölüm maçı atarken fotoğraftaki kasa düştü, sevindim. Oyun alasım var fakat gerçek paraya dönüştürebilirsem üstüne biraz daha koyup RAM almayı düşünüyorum bu kasayı nerede satabilirim? Bynogame diye bir site gördüm üyelik oluşturdum kasa satılmıyormuş sanırım orada.

Alıntıyı görüntüle
Sat de en düşük fiyatın 10 tl altına koy saniyesinde satılsın hiç uğraşma.Bu arada iyi şansmış.

Arkadaşlar prime alsam kasa düşürmem kesinmi ne kadarda bir düşüyor

her haftat1 kasa kesin düşüyor. Salı gece 12de yenileniyor sanırım. Level atlayınca kesin kasa düşüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1692816796470.png
eşya düşür bonusu geliyor. Bir kasa birde grafiti felan atıyor level atlayınca

Alıntıyı görüntüle
Kasayı satarsın. O parayla oyun almak isteyen bir kişiye 700₺ karşılığı istediği oyunu alırsın. Ordanda 560₺ gibi bir para alırsın. %20-25 lik fark oluyor. Yani 525 ila 560₺ para alırsın. Bende bu şekilde oyun alıcam ama şuan nakitim yok

Kasayı satarsın. O parayla oyun almak isteyen bir kişiye 700₺ karşılığı istediği oyunu alırsın. Ordanda 560₺ gibi bir para alırsın. %20-25 lik fark oluyor. Yani 525 ila 560₺ para alırsın. Bende bu şekilde oyun alıcam ama şuan nakitim yok
hocam hesabınızda bir yanlışlık var sanırım kasayı satınca 600 lira geçiyor elime steam içinde, %25 indirimli satacağım oyunları bu da 450 Tl geçiyor elime , ayrıca eğer düşünürseniz oyun satabilirim size başka çarem yok sanırım

hocam hesabınızda bir yanlışlık var sanırım kasayı satınca 600 lira geçiyor elime steam içinde, %25 indirimli satacağım oyunları bu da 450 TL geçiyor elime , ayrıca eğer düşünürseniz oyun satabilirim size başka çarem yok sanırım
Doğru ben düz hesap yaptım. Steam in kendi karını unuttum. Demek istediğim kasayı satınca hesabında kalan parayı %20 veya %25 kayıpla nakite çevirebilirsin. Oyun mevzusuna gelirsek param olsa zaten şuan yapardım. Benim amacım bu şekilde yapmak. Ama maalesef nakitim yok. O yüzden şuan alamam.

Doğru ben düz hesap yaptım. Steam in kendi karını unuttum. Demek istediğim kasayı satınca hesabında kalan parayı %20 veya %25 kayıpla nakite çevirebilirsin. Oyun mevzusuna gelirsek param olsa zaten şuan yapardım. Benim amacım bu şekilde yapmak. Ama maalesef nakitim yok. O yüzden şuan alamam.
şuan pazar kısmına baktım da hocam kasa fiyatı şuan düşük sanırım şuan 700 ama 800 liradan satılıyormuş pazarda biraz daha beklemekte de fayda var sanırım

Nerse satarsın bilmiyorum da;
Bize niye düşmez şu kasa 😂

şuan pazar kısmına baktım da hocam kasa fiyatı şuan düşük sanırım şuan 700 ama 800 liradan satılıyormuş pazarda biraz daha beklemekte de fayda var sanırım
Acelen yoksa bekle dostum. 2. El kısmına ve internette diğer sitelerde de ilan aç, oyunları indirimli gönderirim tarzında. O zamana kadar alacak biri bulursun muhtemelen. Böyle bi anda satmasıda zor olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri