CS GO pahalı kasa düştü nerde satabilirim?

~helloworld

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,045
Evet biraz önce ölüm maçı atarken fotoğraftaki kasa düştü, sevindim. Oyun alasım var fakat gerçek paraya dönüştürebilirsem üstüne biraz daha koyup RAM almayı düşünüyorum bu kasayı nerede satabilirim? Bynogame diye bir site gördüm üyelik oluşturdum kasa satılmıyormuş sanırım orada.

Ekran görüntüsü 2023-08-23 212924.png

bana 200 tllik kasa geldi 70 tl anahtara verdim 90 liralık skin çıktı KJAHSFJKSAFAS

bynogame skin alıyor bunu satıp skin alsan zarar edersin, üstüne gerçek paraya çevirirken de zarar oluyor, baya bi kayıp olur senin için

Şu şans bendede olsa keşke :ROFLMAO: Öncelik olarak nakite çevirmek istiyorsan üstteki arkadaşın dediği gibi skin al sat yap bynogameden fakat pazarda satman senin için daha karlı olur

bynogame skin alıyor bunu satıp skin alsan zarar edersin, üstüne gerçek paraya çevirirken de zarar oluyor, baya bi kayıp olur senin için
Ne kadarlık bir kayıptan bahsediyoruz hocam ana para 400-500 kalıyorsa sizin de bu konuda bilginiz var ise satalım

itemsatış tan ilan verebilirsin ama beklediğin fiyata gitmez.

Evet biraz önce ölüm maçı atarken fotoğraftaki kasa düştü, sevindim. Oyun alasım var fakat gerçek paraya dönüştürebilirsem üstüne biraz daha koyup RAM almayı düşünüyorum bu kasayı nerede satabilirim? Bynogame diye bir site gördüm üyelik oluşturdum kasa satılmıyormuş sanırım orada.

Alıntıyı görüntüle
500tl max geçer eline

Ne kadarlık bir kayıptan bahsediyoruz hocam ana para 400-500 kalıyorsa sizin de bu konuda bilginiz var ise satalım
Hocam attığınız fotoğraf a göre 607-608 tl gibi bir fiyata pazardan satabiliyorsun sattıktan sonra bynogamede satacağınız skini seçiyorsunuz ilan verip satıyorsunuz 100-150 tl gibi bir kayıp yaşarsın

500tl max geçer eline
hocam 500 geçerse elime bence iyi? yoktan var etmiş oluyoruz ne de olsa gerçekte olmayan bir parayı cebimize koyuyoruz ,burdan biri ben alayım dese ona satıcam yani nere olduğu farketmez

Hocam attığınız fotoğraf a göre 607-608 TL gibi bir fiyata pazardan satabiliyorsun sattıktan sonra bynogamede satacağınız skini seçiyorsunuz ilan verip satıyorsunuz 100-150 TL gibi bir kayıp yaşarsın
kasayı sattım diyelim aynen 600 lira para geçiyor elime ,600 liraya hangi skini alayım da bynogame de satayım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Operasyon kasası normal oyundan düşmüyo nasıl becerdin :D
valla bende böyle yüksek kasa gelmesini beklemiyordum hiç de aklıma gelmezdi ölüm maçı herkes tek oyun attım 3 kez ,üçünde de berbat oynadım sinirlendim 3. el çıkacaktım level atlayıp el bitti bi skor tablosuna bakarken ne göreyim hydra operasyon moperasyon dedim lan bu ne kadardı ,700 liraymış :D

Geri