CsGo'da Nova 1'e Düştüm Çok Sinirliyim Gelin Konuşak

kanka bence ben kötü değilimde snein bir yerlerin kalkmış gibi gel söndüreyim bizde ağlama yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekledim

olur hocam bende 40 vurdum 5v4 oynadık yenildik çıldırdım ss var steam de

bende roekoda lemdim düştüm geri novaya sonra oynamadım rank silinmiş
ekledim hocam

Selam Arkadaşlar 1700 Saatim Var CsGo'da Aim Desen Var Oyun Bilgisi Desen Var Hep Silver'de Takılı Kalıyordum Daha Sonra Nova 4 De Attı Oyun Bende Dedim Aha Keleşe Çıkarız Tüm Maçlarım Win Win Gidiyor Nuke Oynuyorum Birde Daha Sonra Arkadaş Bu Streak Bozulmaz Mı Hep Ap**l Adamlar Geliyor Oyunuma Ve Ne Yaparsam Yapayim Kazanamıyorum Ve Sinir Krizi Geçiriyorum Ve Nova 1 Düştüm Yardım Edin Ne Yapam
Hocam aiminiz düşündüğünüz kadar iyi degil demekki valorantta csden alakasiz bir oyun silah var ates ediyon iste olayi degik nova 1de iseniz pekte iyi oynamiyorsunuz

Hocam aiminiz düşündüğünüz kadar iyi degil demekki valorantta csden alakasiz bir oyun silah var ates ediyon iste olayi degik nova 1de iseniz pekte iyi oynamiyorsunuz
daha demin mg aamla vs attım forumda kendisi dedi senin minimum keleş olman lazım diye bu aimle innamıyorusnuz ama öyle çünkü gelen adamlar Ap**l

iyi oynayıpta rank atlamamak imkansız. İyi olduğunu düşündüğün için kendini geliştiremiyorsundur. Sanırsam şu awp_lego_2 mapindeki aslanlardansın cross koyup kill alınca kendisini iyi zanneden

iyi oynayıpta rank atlamamak imkansız. İyi olduğunu düşündüğün için kendini geliştiremiyorsundur. Sanırsam şu awp_lego_2 mapindeki aslanlardansın cross koyup kill alınca kendisini iyi zanneden
birde csde global adamım ama valoda plattan yukarı çıkamıyorum olayın valodaki rankla alakası yok. valo aim oyunu deil adamlar koşarak rastgele one tap atıyo geçiyo. valo hiçbir şeyi belirlemez

birde csde global adamım ama valoda plattan yukarı çıkamıyorum olayın valodaki rankla alakası yok. valo aim oyunu deil adamlar koşarak rastgele one tap atıyo geçiyo. valo hiçbir şeyi belirlemez
takımlar leş gelirse ve d2 oynamassam imkansız sen hiç nuke girip 5 rusla oynayıp 40 vurduğun maçta takımın 4 kişi kalıp 16-15 yenilidin diye rank düştün mü ?

takımlar leş gelirse ve d2 oynamassam imkansız sen hiç nuke girip 5 rusla oynayıp 40 vurduğun maçta takımın 4 kişi kalıp 16-15 yenilidin diye rank düştün mü ?
kendi rankım olan global eloda yaşadığım şeyler ama novada istersem 1v5 atayım kazanmak istiyorsam kazanırım o maçı

Selam Arkadaşlar 1700 Saatim Var CsGo'da Aim Desen Var Oyun Bilgisi Desen Var Hep Silver'de Takılı Kalıyordum Daha Sonra Nova 4 De Attı Oyun Bende Dedim Aha Keleşe Çıkarız Tüm Maçlarım Win Win Gidiyor Nuke Oynuyorum Birde Daha Sonra Arkadaş Bu Streak Bozulmaz Mı Hep Ap**l Adamlar Geliyor Oyunuma Ve Ne Yaparsam Yapayim Kazanamıyorum Ve Sinir Krizi Geçiriyorum Ve Nova 1 Düştüm Yardım Edin Ne Yapam
tavsiyem olsun fazla oynamayın dereceli .
Oyunların en berbat ve sinir bozucu kısımlarıdır günde 1 hatta 2-3 günde bir bilemediniz iki el atın gitsin hayatınız çürür.
Ayrıca sakin olun kötü bir gününüz veya takımın kötü bir günü olabilir sakın kızmıyorum demeyin herkes kötü oynayan bir insanın en geçerli bahanesine bile laf söylerler.
Ayrıca istediğin kadar iyi oynayın bu oyun takım oyunu.
Takımla düzgün bir iletişim kurmaya çalışmıyorsanız kaybedersiniz.

tavsiyem olsun fazla oynamayın dereceli .
Oyunların en berbat ve sinir bozucu kısımlarıdır günde 1 hatta 2-3 günde bir bilemediniz iki el atın gitsin hayatınız çürür.
Ayrıca sakin olun kötü bir gününüz veya takımın kötü bir günü olabilir sakın kızmıyorum demeyin herkes kötü oynayan bir insanın en geçerli bahanesine bile laf söylerler.
Ayrıca istediğin kadar iyi oynayın bu oyun takım oyunu.
Takımla düzgün bir iletişim kurmaya çalışmıyorsanız kaybedersiniz.
ppne bakınca bu dediğin biraz çelişkili gibi geldi hocam :)

her şey aim değil dostum crosshair placement oyun bilgisi bomba kullanımları takım oyunu , madem tek rank atlayamıyosun günde 100 tane davet geliyo rekabetçi modunda gir birine iyiysen seni sonrakine alırlar pre bulursun atlarsın bu kadar basit nova 1 de ayağımla oynuyorum ne bi corner check ne bir harita oyun bilgisi hiç bişi yok sadece zeus oynarak 15 kill bırakırım novada , sandığın kadar zor değil atlayamıyosan tamamen senlik bir problem var

Csgo rank sistemi galibiyete değil istatistiğe bakar. Kendini optimumunda hissedince 1-2maç girip çıkacaksın bunu aralıklı yapacaksın 5-6 gün aralıkla oyunun rank sistemi senin rankını çözmeye çalışırken rahatça rank atlıyorsun.

Kendim de böyle yapıyordum. 10 maç kazansam 1 rank çıkacakken 3-4 maç kazanınca rank rahatça atlıyordum.

daha demin mg aamla vs attım forumda kendisi dedi senin minimum keleş olman lazım diye bu aimle innamıyorusnuz ama öyle çünkü gelen adamlar Ap**l
O dediyse valveye mail at kardesim beni keles yapin ben burada harcaniyorum diye solo silver 1den kelese kadar kastim hicte bir sorunum yoktu toxic ruslar bi yerde kesildi leme kadar ciktigimda oyundan sıkıldım suan arada bi faceit atiyorum 5 levelim cs rankida arada bi silinmesin diye atiyorum oda dmg

Bu kadar şikayet ediyorsan faceit oyna. Oyunu düzeltemeyeceğine göre alter alternatiflere bakman lazım.

Screenshot_240.png

Geri