ortadaki metal çıkıyormu hocam denermisiniz bir. Onlar kilit oluyor normaldeAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bastırıyorum sonra fana nasıl iticem iterken gene yukarıda eski haline geliyor
o metale aşağı doğru bastıracaksın. bu kadar basit kamera açman neyi değiştirecek ki.Tamam da kamera açsam
fanı az metale doğru oynat gelir o. çengelli olduğu için önce bastırıp aşağı indirir gibi yaparken sonra içe doğru yön vereceksin ki alttaki yerinden kurtulsun.Tamam da kamera açsam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Olmuyor basıyorum son güçle
Hocam ileri geli gidiyor altaki bastığım metal tarafınamı cekiyim fanı diğer yukarıdakinemifanı az metale doğru oynat gelir o. çengelli olduğu için önce bastırıp aşağı indirir gibi yaparken sonra içe doğru yön vereceksin ki alttaki yerinden kurtulsun.
basacağın metaleHocam ileri geli gidiyor altaki bastığım metal tarafınamı cekiyim fanı diğer yukarıdakinemi
sert bastır atacak o. olmazsa uzağa ittirip bastır. çıkması lazım çok zor bir şey değilYapıyorum çektim basma fesafesi dahada azaldı
o metali ittirmeniz lazım hocam kilit oBastırıyorum değişmiyor bastırmasam bile suan ileri geri fanı oynatabiliyorum parmağım şehit düştü