izopropil ileYeni sistemimi montajlamak için eski parçalarımı sökerken işlemciye termal macun bulaştığını farkettim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ekte görüldüğü gibi işlemcinin kenarlarına termal macun bulaşmış nasıl en kolay yoldan temizleyebilirim macun hala yumuşak
Eskiden pinlere bulaştırdığım kısmı diş fırçası ile yumuşak bir şekilde zarar vermeden temizlemiştim, deneyebilirsin.İzopropili nerden Bulucam hem başka bir yolu yok mu
Peçete ile daha çok yayıldı pinlerin üstünde yoktu peçete ile silince pinlere de bulaştı kurumasını bekleyip bir de öyle denicempeçete
Ben balata spreyi kullanıyorum (!)
Bilgi için teşekkürler kurumasını bekleyip öyle denicemEskiden pinlere bulaştırdığım kısmı diş fırçası ile yumuşak bir şekilde zarar vermeden temizlemiştim, deneyebilirsin.
İnternettenİzopropili nerden Bulucam hem başka bir yolu yok mu
Pinlerde yoksa macunla hiç uğraşma anakarta tak. Üst tarafını iyice temizle yeni macun sür geç kenarların bir zararı olmaz.Yeni sistemimi montajlamak için eski parçalarımı sökerken işlemciye termal macun bulaştığını farkettim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ekte görüldüğü gibi işlemcinin kenarlarına termal macun bulaşmış nasıl en kolay yoldan temizleyebilirim macun hala yumuşak