Steamden aldığınıza pişman olduğunuz veya iyi ki dediğiniz oyunlar

Owner12

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
333
İyi ki almışım veya keşke almasaydım dediğiniz steam oyunları

Dying light DE

Çok var ya hepsinide 2 saatten fazla oynamışım die de iade edemiorum

Aldığıma pişman olduğum oyun The Witcher. Hiç benlik bir oyun değilmiş. Aşırı sıktı. Devam edemedim. İyi ki almışım dediğim oyun Jurassic Park Evolution olabilir. İlk defa böyle bir tür oynamama rağmen bayağı bir sarmıştı. Gece 2'lere, 3'lere kadar park kuruyordum.

Ölümlü dünya bugün varsın yarın yoksun bişey olmaz huzursuz ölcene huzurlu öl
haklsının düşünmeye bile değmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldığıma pişman olduğum oyun The Witcher. Hiç benlik bir oyun değilmiş. Aşırı sıktı. Devam edemedim. İyi ki almışım dediğim oyun Jurassic Park Evolution olabilir. İlk defa böyle bir tür oynamama rağmen bayağı bir sarmıştı. Gece 2'lere, 3'lere kadar park kuruyordum.
ben oynamasamda outlast 2 7tlye almıştım 280 oldu ve ets2

bende de tam tersi witcher tüm dlc lerini oynadım tüm yan görevleri ana görevleri bitirdim deli gibi oynadım resmen :D

Dark Souls serisini iyi ki almışım. Road 96 0 mile aldığıma pişmanım

Just cause 3 aldığıma pişmanım ps4'te bitirmiştim zaten niye aldım hala bilmiyorum. Bir de moto gp 20 var onu da heves edip almıştım beklediğim gibi olmadı. Ets 2 yi iyi ki almışım direksiyon olmamasına rağmen sarıyor.

pişmanlığım yok. iyi ki dediğim withcer 3 zamanında oyun+dlcler 15 tl'ye almıştım şuan 539 tl olmuş.

Geri