emrhandemr
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Fiyatı 20.000 turk lirasini gecmeyecek 2-3 yil sorunsuz sekilde kullanabilecegim telefon önerir misiniz
İkinci el olur muFiyatı 20.000 turk lirasini gecmeyecek 2-3 yil sorunsuz sekilde kullanabilecegim telefon önerir misiniz
şarjı çabuk bitmeyecek başka bi model önerirmisinS21 fe
a52s snapdragonlu o olabilir bende o var. Yeni çıkan modelleride olabilir. Diğer markalardan almak istersen şarj batarya gibi donanımsal özellikleri daha iyi modeller var ama yazılımsal destek konusunda naparlar bilmiyorum. Yoksa hızlı şarj ve batarya olarak çin telefonları iyi. Oneplus olsa Türkiye de o da alınabilirdi ama yok. Eğer çok telefon kullanmıyorsan bence samsung iyi ama kullanıyosan çin telefonları alabilirsin. Zaten telefonda çok bir şey yapılmıyor.şarjı çabuk bitmeyecek başka bi model önerirmisin
Bu bütçede A52s? Haykırdım.a52s snapdragonlu o olabilir bende o var. Yeni çıkan modelleride olabilir. Diğer markalardan almak istersen şarj batarya gibi donanımsal özellikleri daha iyi modeller var ama yazılımsal destek konusunda naparlar bilmiyorum. Yoksa hızlı şarj ve batarya olarak çin telefonları iyi. Oneplus olsa Türkiye de o da alınabilirdi ama yok. Eğer çok telefon kullanmıyorsan bence samsung iyi ama kullanıyosan çin telefonları alabilirsin. Zaten telefonda çok bir şey yapılmıyor.
Neden? Max 20k demiş. Kullanmayacağım özelliklere neden 6 7 bin lira fazla versin.Bu bütçede A52s? Haykırdım.
İnsanlar kullanmayacağına değil hangisi daha iyi ona bakıyor. Böyle diyorsunuz ama telefonunuzu merak ettim doğrusuNeden? Max 20k demiş. Kullanmayacağım özelliklere neden 6 7 bin lira fazla versin.
https://www.hepsiburada.com/vivo-v2...nt=HBCV00004S3CKQ&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.cİnsanlar kullanmayacağına değil hangisi daha iyi ona bakıyor. Böyle diyorsunuz ama telefonunuzu merak ettim doğrusutelefonların asıl amacı sohbet etme ve aramadır. Bu özellikleri S3 bile karşılarken o zaman siz neden S3 almıyorsunuz?
Hocam bu bütçede sadece attığınız vivo yok. Samsung galaxy S21 Fe güzel tercih. Adamın parası var alıyor.https://www.hepsiburada.com/vivo-v2...nt=HBCV00004S3CKQ&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
Bu telefonla a52s arasında hafıza ve hızlı şarj dışında bi fark görebiliyor musun? Zaten dediğim gibi eğer gün içerisinde telefonla çok vakit geçiriyorsa Çinli üreticilerden alması mantıklı hızlı şarj için. Ama geçirmiyorsa yazılım desteğinden dolayı samsunglarda daha uzun süre işini görür.
Exynos şarj yiyo diye biliyordum. Zaten konu sahibi de demiş. Huawei nasıl bilmiyorum hiç kullanmadım.Hocam bu bütçede sadece attığınız vivo yok. Samsung galaxy S21 Fe güzel tercih. Adamın parası var alıyor.
Samsung'un snapdragon versiyonu da var hocam baız yerlerde satılıyor.Exynos şarj yiyo diye biliyordum. Zaten konu sahibi de demiş. Huawei nasıl bilmiyorum hiç kullanmadım.
Böyle bir şey var yonga seti 778G ye göre daha iyi ama bu da ısınma ve şarj konularında nasıl tam bilmiyorum.