Enver ömer
80+
- Katılım
- 13 Aralık 2020
- Mesajlar
- 166
- Reaksiyon skoru
- 62
arkadaşlar kuruyorum wattman yemem inşallah
23.5.1 kullanıyorum 3.5 aydır 1 tane sorun yaşamadım.
RX 570.ekran kartın nedir
umarım ya wattman yemem 10 dakika oldu kuralı bi sıkıntı yok suanlıkSorunsuz diye biliyorum.
rx 6650xt 23.5.1 yemiştim wattmanRX 570.
Çok heyecanlı asfkhjasgıhodaüdgfjdfg bir de AMD alınmaz diyorlar. Bu adrenalin NVIDIA'da var mı?umarım ya wattman yemem 10 dakika oldu kuralı bi sıkıntı yok suanlık
Ben sorunla karşılaşmadığım bir sürücü bulup uzun süre o sürücüde kalıyorum. Size de aynısını tavsiye ederim. Çok eskiyince artık güncelliyorum yeni sürümlere.rx 6650xt 23.5.1 yemiştim wattman
o kadar çok sürücü denedim ki nasıl anladın peki sürcünün sorunsuz olduğunuÇok heyecanlı asfkhjasgıhodaüdgfjdfg bir de AMD alınmaz diyorlar. Bu adrenalin NVIDIA'da var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben sorunla karşılaşmadığım bir sürücü bulup uzun süre o sürücüde kalıyorum. Size de aynısını tavsiye ederim. Çok eskiyince artık güncelliyorum yeni sürümlere.
23.5.1 üzerine yok şu an.23.5.1 kullanıyorum 3.5 aydır 1 tane sorun yaşamadım. Yeni çıkıp da oynamak için driveri güncellemek zorunda kalacağım bir oyun olmadığı sürece isterse 1 yıl geçsin güncellemem. Zaten RX 570 kullanıyorum, güncellemeler beni pek alakadar etmiyor. Ona rağmen bazı sürücülerde wattman alabiliyorum o yüzden zırt pırt güncellemiyorum.
nasıl yani23.5.1 üzerine yok şu an
Herhangi bir sorun yaşamadığım için?o kadar çok sürücü denedim ki nasıl anladın peki sürcünün sorunsuz olduğunu
kendi adıma konusuyorum dsotum keşke ben de yemesem tek sorun wattman zaten.Herhangi bir sorun yaşamadığım için?Wattman yemiyorum, PC kapanmıyor. Oyunlarda donma, kasma vs. yok.