yayın felan açmıyosan alınır gayet iyi kartlar 6000 serisiMerhaba asus dual rx6650xt ekran kartını alıcam da amd ekran kartlarıyla alakam yok bilen varsa sorunlarını vb yazabilir mi?
Ve sizce amd ekran kartı alınır mı
FPS az değil fiyat daha yüksek.Amd - fps daha çok hatalar daha çok
nvidia- fps daha az hatalar daha az
Alınır, daha ucuza daha iyi performans sunuyorlar nvidia kartlara göre. Diğer sistem bileşenleri nedir?Ve sizce amd ekran kartı alınır mı
Aynı fiyat için yazmadığımı size düşündüren nedirFPS az değil fiyat daha yüksek.
Nasıl daha az fpsAmd - fps daha çok hatalar daha çok
nvidia- fps daha az hatalar daha az
? Amdciler hep aynı fiyatta amd daha fazla fps veriyor demiyor mu kardeşim ? Neden gelen geçen boş boş cevap yazıyor anlamadım ya.Nasıl daha az fps
6650xt fiyatına anca 3060 alırsın. 6650xt neredeyse 3070e denk 3060ti kadar iyi. 6700xt 3070i tokatlıyor çoğu zaman aradaki farkı sen düşün. Çoğu kişi amd hataları çok falan demiş ben şimdiye kadar hiç denk gelmedim hataya. Milyonda bir hata verir o da normal benceMerhaba asus dual rx6650xt ekran kartını alıcam da amd ekran kartlarıyla alakam yok bilen varsa sorunlarını vb yazabilir mi?
7900xtx'mi güçlü rtx4090'mi güçlü? İkiside markaların en tepe kartları.Aynı fiyat için yazmadığımı size düşündüren nedir
Yani bütçene bağlı bence belirli bir bütçeye kadar tercih edilebilirler. Şahsen 19-20k ve ustu bir butcem varsa Nvidia kart tercih ederim fakat o bütçenin altında mecburen AMD kartlara yönelmek gerek genelde 6700xt 6650xt 6600 tarzı kartlı sistemler yani.Merhaba asus dual rx6650xt ekran kartını alıcam da amd ekran kartlarıyla alakam yok bilen varsa sorunlarını vb yazabilir mi?
Psu marka modeli nedir peki? AMD kartlarda ki hatalar psu gibi bileşenlere bağlı oluyor.R5 5500 var işlemci de cl18 16gb ram var bide