DASHLANE VS BİTWARDEN

Reaksiyon skoru
24
Bu iki açık kaynak parola yöneticisinden hangisi daha mantıklı bir seçim olacaktır sizce? Aktif olarak Kaspersky PW kullanmaktayım. Yeni bir güncelleme ile web portalı beyanına yani aktif olarak verielrimi toplayabilecekleri bir sisteme geçmişler. Bende alternatif parola yöneticilerine yönelmeye karar verdim. Sizce seçimim hangi yönde olmalı. Rica etsem sebebiyle birlikte bir öneride bulunabilir misiniz?

Dashlane ücretli diye biliyorum-yanlış olabilir- lastpass free kullanıyordum cihaz sınırı geldi(1) sonra bitwarden geçtim 2 yıl oldu herhalde memnunum.

Dashlane ücretli diye biliyorum-yanlış olabilir- lastpass free kullanıyordum cihaz sınırı geldi(1) sonra bitwarden geçtim 2 yıl oldu herhalde memnunum.
Bitwarden de eksik gelen bir şey var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada evet dashlane abonelik ile sunulan bir PW sanırım.

Profesyonel kullanım için bilemeyeceğim, bende hesap çok (360 tane) hesap açarken otomatik şifre oluşturuyor,autofill var klasik vault özellikleri, ücretsiz olarak pc ve mobilde sınır olmadan kullanabiliyorum eksiklik hissetmiyorum

Profesyonel kullanım için bilemeyeceğim, bende hesap çok (360 tane) hesap açarken otomatik şifre oluşturuyor,autofill var klasik vault özellikleri, ücretsiz olarak pc ve mobilde sınır olmadan kullanabiliyorum eksiklik hissetmiyorum
Peki Dashlane gibi verileri yani şifreleri siz cihazınızda mı saklamak zorundasınız yoksa bunun için ücretsiz bir sistemi var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde sanırım 2ad içine gömülü olarak geliyormuş doğru mu?

Bulut sistemi var esitliyor, sanırım senin istemediğin özellik bu, evet 2fa içinde geliyor
Screenshot_2023-09-01-14-18-51-057_com.x8bit.bitwarden.jpg

Silinme gibi bir durum yok hesaba kaydettiginde ister pc ister mobil den giriş yaparak erişebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,541
Üyeler
189,106
Son üye
Yenos
Geri