PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
gamebooster panel kalitesi kötü.tavsiye etmem.O markanin bir kac modeli disinda urunleri onerilmiyor diye biliyorum. @ardacanci
Paranızı çöpe atmakla aynı şey böyle modelleri almak, bütçeniz nedir?PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Hiçbir ürününü onermem şahsen, şimdiye kadar hiç adamakıllı urun ürettiklerini görmedim.O markanin bir kac modeli disinda urunleri onerilmiyor diye biliyorum. @ardacanci
Maks 5000Paranızı çöpe atmakla aynı şey böyle modelleri almak, bütçeniz nedir?
Maks 5000
2K monitoru vardi bir tane forumda bir arkadas incelemesini yapmisti belki o alinir diye demistim ama siz daha iyi bilirsiniz hcm.Paranızı çöpe atmakla aynı şey böyle modelleri almak, bütçeniz nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hiçbir ürününü onermem şahsen, şimdiye kadar hiç adamakıllı urun ürettiklerini görmedim.
280 hz 24 inç monitör u hiçe sayazsinParanızı çöpe atmakla aynı şey böyle modelleri almak, bütçeniz nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hiçbir ürününü onermem şahsen, şimdiye kadar hiç adamakıllı urun ürettiklerini görmedim.
Ben de bunu kullanıyorum tavsiye ederim![]()
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA'dawww.itopya.com