cs2 lag veya ping sorunu

Berk Atmaca

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,350
Dostlar cs:go oynuyorum problem yok cs2 giriyorum anlık ışınlanmalar sıktığım halde merminin eksilmemesi (animasyon gerçekleşiyor ama mermi gitmiyor) gibi sorunlar var. Nasıl çözerim bunu var mı bilen?

Bendede 50 ms olmasına rağmen çok geç bomba atıyor bazen karakterler yanyana gelince ışınlanıyor.
Beta olduğu için dert etmedim düzelteceklerdir.

Bendede 50 ms olmasına rağmen çok geç bomba atıyor bazen karakterler yanyana gelince ışınlanıyor.
ya hocam bir hevesle girip premier'de rank girince kursağımda kaldı. çözerler sanırım ya birçok oyuncu bundan şikayetçi redditte

Dostlar cs:go oynuyorum problem yok cs2 giriyorum anlık ışınlanmalar sıktığım halde merminin eksilmemesi (animasyon gerçekleşiyor ama mermi gitmiyor) gibi sorunlar var. Nasıl çözerim bunu var mı bilen?
ya hocam bir hevesle girip premier'de rank girince kursağımda kaldı. çözerler sanırım ya birçok oyuncu bundan şikayetçi redditte

Oyun beta sürümünde yani deyim yerindeyse emekliyor.Yürümesi en az bir yılı bulacaktır diye tahmin ediyorum.En kral işlemci,en kral ekran kartıyla bile girsen illaki bir sorun bulursunuz.Sabretmek lazım

Yan yana gelme olayı pingten değil hocam, oyunda daha block mantığı tam oturmamış ileri, geri yada sağ sola atıyor karakteri ilginç bir mekanik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun beta sürümünde yani deyim yerindeyse emekliyor.Yürümesi en az bir yılı bulacaktır diye tahmin ediyorum.En kral işlemci,en kral ekran kartıyla bile girsen illaki bir sorun bulursunuz.Sabretmek lazım
1 yıl süreceğini sanmıyorum, neredeyse açık beta gibi herkese dağıtıyorlar yaklaşık 4-5 aya oyun tam çıkar optimizasyon ve diğer problemler çözülür gibi geliyor.

Oyun şuan bozuk premier sakın girmeyin. Valorant oynarım düzelene kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,015
Üyeler
197,109
Son üye
gcoskun
Geri