Neler Yeni

cs2 lag veya ping sorunu

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,306
İsim
Berk Atmaca
Dostlar cs:go oynuyorum problem yok cs2 giriyorum anlık ışınlanmalar sıktığım halde merminin eksilmemesi (animasyon gerçekleşiyor ama mermi gitmiyor) gibi sorunlar var. Nasıl çözerim bunu var mı bilen?

quezel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Rüzgar Ç.
Bendede 50 ms olmasına rağmen çok geç bomba atıyor bazen karakterler yanyana gelince ışınlanıyor.
Beta olduğu için dert etmedim düzelteceklerdir.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,306
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede 50 ms olmasına rağmen çok geç bomba atıyor bazen karakterler yanyana gelince ışınlanıyor.
ya hocam bir hevesle girip premier'de rank girince kursağımda kaldı. çözerler sanırım ya birçok oyuncu bundan şikayetçi redditte

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Dostlar cs:go oynuyorum problem yok cs2 giriyorum anlık ışınlanmalar sıktığım halde merminin eksilmemesi (animasyon gerçekleşiyor ama mermi gitmiyor) gibi sorunlar var. Nasıl çözerim bunu var mı bilen?
ya hocam bir hevesle girip premier'de rank girince kursağımda kaldı. çözerler sanırım ya birçok oyuncu bundan şikayetçi redditte

Oyun beta sürümünde yani deyim yerindeyse emekliyor.Yürümesi en az bir yılı bulacaktır diye tahmin ediyorum.En kral işlemci,en kral ekran kartıyla bile girsen illaki bir sorun bulursunuz.Sabretmek lazım

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Yan yana gelme olayı pingten değil hocam, oyunda daha block mantığı tam oturmamış ileri, geri yada sağ sola atıyor karakteri ilginç bir mekanik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun beta sürümünde yani deyim yerindeyse emekliyor.Yürümesi en az bir yılı bulacaktır diye tahmin ediyorum.En kral işlemci,en kral ekran kartıyla bile girsen illaki bir sorun bulursunuz.Sabretmek lazım
1 yıl süreceğini sanmıyorum, neredeyse açık beta gibi herkese dağıtıyorlar yaklaşık 4-5 aya oyun tam çıkar optimizasyon ve diğer problemler çözülür gibi geliyor.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,306
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun şuan bozuk premier sakın girmeyin. Valorant oynarım düzelene kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,755
Üyeler
168,028
Son üye
ahmetbaskancan23
Top Bottom