Çözüldü✓ Yeni aldığım Laptopta wifi yok

Mimikri

80+
Reaksiyon skoru
46
Freedos laptopumu kurdum bugün fakat wifi yok bağdaştırıcı ayarlarındanda baktım ordada yok ilk defa yaşadım bu durumu çözümünü bilen var mı

laptop nedir olmaması mantıklı gelmiyor

Freedos laptopumu kurdum bugün fakat wifi yok bağdaştırıcı ayarlarındanda baktım ordada yok ilk defa yaşadım bu durumu çözümünü bilen var mı
Kutusundaki USB den driver yükle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wlan klasöründeki driver

Kutusunda bilgisayar şarj aleti ve garanti belgesi vesayre vardı driver ile ilgili bir şey yok hp victus laptop

Hp victus 16 sn00057nt
Amd li mi intelli mi? Amdli ise wifi kartınız mediatek mt7921, intelli ise intel ax211 dir.

Telefondan üreticinin sitesine girin oradan Wifi adaptörü için olan driverı indirin. Dosyayı telefondan PC'ye atıp kurmayı deneyin.

Amd li mi intelli mi? Amdli ise wifi kartınız mediatek mt7921, intelli ise intel ax211 dir.
Amd'li nasıl yapacağımı anlatırsanız yapayım hemen

Telefondan üreticinin sitesine girin oradan Wifi adaptörü için olan driverı indirin. Dosyayı telefondan PC'ye atıp kurmayı deneyin.
Kontrol ediyorum hemen

hocam ethernet ile bağlayıp windows uptade ile tüm guncellemeler yaptıktan sonra geliyor ben de öyle yapmıştım

Amd'li nasıl yapacağımı anlatırsanız yapayım hemen

Kontrol ediyorum hemen
İçindeki klasörü telefona çıkartın ve bilgisayara bağlayın telefonu. Sonrasında içindeki .inf dosyasına sağ tık yapıp yükle deyin. İnşaALLAH sorununuz çözülecektir.

hocam ethernet ile bağlayıp windows uptade ile tüm guncellemeler yaptıktan sonra geliyor ben de öyle yapmıştım

İçindeki klasörü telefona çıkartın ve bilgisayara bağlayın telefonu. Sonrasında içindeki .inf dosyasına sağ tık yapıp yükle deyin. İnşaALLAH sorununuz çözülecektir.
Çok teşekkür ediyorum şimdi deniyorum olmazsa dönüş yapacağım elinize emeğinize sağlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,056
Üyeler
184,098
Son üye
Mustyy17
Geri