Öneri Sıvı metal mi? Termal macun mu?

Reaksiyon skoru
16
Bütçe
1000
Selamlar laptopum için kaliteli bir termal macun aramaktayım(mx 4, mx 6 gibi şeyler önermeyin gerçekten kaliteli arıyorum fiyatı pek önemli değil). Sıvı metal beni korkutuyor ne yalan söyleyeyim.
Thermal Grizzly Kyronaut ilgimi çekti benim önerilerinizi bekliyorum

Selamlar laptopum için kaliteli bir termal macun aramaktayım(mx 4, mx 6 gibi şeyler önermeyin gerçekten kaliteli arıyorum fiyatı pek önemli değil). Sıvı metal beni korkutuyor ne yalan söyleyeyim.
sıvı metali iyi sürürsen çok iyi ama ben korkuyorum yapamam diyorsan termal macun sür geç

Bence Thermal Grizzly Kryonaut Extreme al geç.

Sıvı metale bulaşmayın.

düzgün yapabilirim diyosan sıvı metal daha iyi tabii ki ve ömür boyu gider ama riskli sen bilirsin

Sıvı metal uygulanması çok zordur. Termal macun gibi kolay sürülmez. Taşırırsan anakarta vs. bulaştırırsan kısa devre yaptırıp anakart bileşenlerini yakabilme ihtimali var. Hiç bununla uğraşma direk yüksek ısı aktarım (wh olması lazım birimi) değerine sahip kaliteli bir termal macun alıp uygula yeterli.

Sıvı metali profesyonel bi bilgisayarcıya vb uygulatabilirsen iyi olur. En baba termal macunuda alsan bi süre sonra hem performansı düşüyor hem de en baba macunlar bile yetmiyor bu laptoplara maalesef. Sıvı metal başarılı bi şekilde uygulanırsa ömür boyu kafa rahat olur, render al her türlü şeyi yap ısı sorunun kalmaz.

Fabrika çıkışı laptoplarda dahi sıvı metal büyük bir risk sızma durumunda geri dönüşü olmayacak şekilde bilgisayara hasar verme ihtimali var. Kaliteli bir termal macun (Kyronaut extereme) alırsanız çok daha iyi olur.

Sıvı metali doğru şekilde uygulayabileceksen yap. Yanlış bir hata da bilgisayarı kullanılmaz hale getirebilirsin.

Geri