Yardım 1-2 TB sata ssd önerir misiniz!!

RamazanD

80+
Reaksiyon skoru
111
Bütçe
3000
Selamün aleyküm.
1-2 tb SATA ssd lazım dostlar.
Bütce 2000tl mümkünse çok aşmayın bütçeyi.

PCIE girişinizde yer var ise m2 adaptör ve m2 almak mantıklı bir seçenek. Keza ben öyle yaptım
Tek ekran kartı yuvası ve tek M2 yuvası var oda dolu ,,diğer ufak girişe uygun aparatlar da sadece sata hızını verir dediler o yüzden sata almayı düşünüyorum

Tek ekran kartı yuvası ve tek M2 yuvası var oda dolu ,,diğer ufak girişe uygun aparatlar da sadece sata hızını verir dediler o yüzden sata almayı düşünüyorum
Yani ileride sistem güncellerim derseniz dönüştürücüyle m2 kullanabilirsiniz şöyle ki sata ssd fiyatları bile m2 fiyatlarında. Bu paraları vermektense bırakın sata3 hızını versin en azından ileride anakart yükseltirim derseniz elinizde 2 adet m2 olur. Sata ssd yönelmek pek mantıklı değil. Tabi yinede tercih meselesi.

Yani ileride sistem güncellerim derseniz dönüştürücüyle m2 kullanabilirsiniz şöyle ki sata ssd fiyatları bile m2 fiyatlarında. Bu paraları vermektense bırakın sata3 hızını versin en azından ileride anakart yükseltirim derseniz elinizde 2 adet m2 olur. Sata ssd yönelmek pek mantıklı değil. Tabi yinede tercih meselesi.
anakarta pcei 2.0 1x slotu var oda tam ekran kartına denk geliyor ve kimi yerde 2.0 versiyonda donuşturucu çalışmıyor diyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,220
Üyeler
188,902
Son üye
hasan2161
Geri