sata istemiş
Selamün aleyküm.
1-2 tb SATA ssd lazım dostlar.
Bütce 2000tl mümkünse çok aşmayın bütçeyi.
PCIE girişinizde yer var ise m2 adaptör ve m2 almak mantıklı bir seçenek. Keza ben öyle yaptımSata istedim M.2 değil
Tek ekran kartı yuvası ve tek M2 yuvası var oda dolu ,,diğer ufak girişe uygun aparatlar da sadece sata hızını verir dediler o yüzden sata almayı düşünüyorumPCIE girişinizde yer var ise m2 adaptör ve m2 almak mantıklı bir seçenek. Keza ben öyle yaptım
d&r dan elektronik almayın hocam. Ben xbox controller aldım, açılmış/outlet ürün gönderdiler. THH ye verdim, hala savunmalarını bekliyorum.Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW SATA 3.0 2.5 1 TB SSD
Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW SATA 3.0 2.5 1 TB SSD en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Konu eylül ayında açılmış. Adam alıp kullanıp bozmuş dahi olabilird&r dan elektronik almayın hocam. Ben xbox controller aldım, açılmış/outlet ürün gönderdiler. THH ye verdim, hala savunmalarını bekliyorum.
Yani ileride sistem güncellerim derseniz dönüştürücüyle m2 kullanabilirsiniz şöyle ki sata ssd fiyatları bile m2 fiyatlarında. Bu paraları vermektense bırakın sata3 hızını versin en azından ileride anakart yükseltirim derseniz elinizde 2 adet m2 olur. Sata ssd yönelmek pek mantıklı değil. Tabi yinede tercih meselesi.Tek ekran kartı yuvası ve tek M2 yuvası var oda dolu ,,diğer ufak girişe uygun aparatlar da sadece sata hızını verir dediler o yüzden sata almayı düşünüyorum
anakarta pcei 2.0 1x slotu var oda tam ekran kartına denk geliyor ve kimi yerde 2.0 versiyonda donuşturucu çalışmıyor diyorlarYani ileride sistem güncellerim derseniz dönüştürücüyle m2 kullanabilirsiniz şöyle ki sata ssd fiyatları bile m2 fiyatlarında. Bu paraları vermektense bırakın sata3 hızını versin en azından ileride anakart yükseltirim derseniz elinizde 2 adet m2 olur. Sata ssd yönelmek pek mantıklı değil. Tabi yinede tercih meselesi.