Morhipo İndirimi Güvenilir Mi?

İptal ederlerse dediğim gibi tüketici haklarına başvurun. Satılan fiyattan göndermek zorundalar.
Yani şirkete Olabildiğince zarar vermeye çalışalım 1 hata için? Doğrumu anladım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü 2 dir tüketici hakem heyeti tüketici hakem heyeti diye tutturuyorsunuz.

İptal ederlerse dediğim gibi tüketici haklarına başvurun. Satılan fiyattan göndermek zorundalar.
Adamlar bir hatadan dolayı sana 400 TL ye vermek zorunda değil.
Sen alırken sesin çıkmıyor ama onlar haklarını kullanıp iptal etse sesin çıkacak öyle mi.
Hak mı bu ?

Adamlar bir hatadan dolayı sana 400 TL ye vermek zorunda değil.
Sen alırken sesin çıkmıyor ama onlar haklarını kullanıp iptal etse sesin çıkacak öyle mi.
Hak mı bu ?
Yani şirkete Olabildiğince zarar vermeye çalışalım 1 hata için? Doğrumu anladım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü 2 dir tüketici hakem heyeti tüketici hakem heyeti diye tutturuyorsunuz.
Arkadaşlar sanırım siz sorunlusunuz? Tüketici haklarından denen şeyden haberiniz var mı? Morhipo bu ürünü 400 TL'ye koyduysa gönderecek. Evet, hak bu.

Sipariş verdim paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. ödeme konusunda güvenilir boyner grubun ama kargoyu açarken kayda alın.Ben daha önce alışveriş yaptım eksik çıktı kabul etmediler.

Arkadaşlar sanırım siz sorunlusunuz? Tüketici haklarından denen şeyden haberiniz var mı? Morhipo bu ürünü 400 TL'ye koyduysa gönderecek. Evet, hak bu.
bunlar insan düşmanı boşver. bu tür yeni üredi. sosyal medya fenomenleri sağolsun herkes kendini iyilik meleği veya adalet bekçisi olduğunu zannediyor. Halbuki firmalar bu sayede site hiti alıyor, aldatıcı reklamla sizi oyalıyor o da yetmezmiş gibi kendi banka hesaplarını şişiriyorlar. Hak aramak çingenelik olmuş. Enteresan.. insanlar eşitlikle adalet kavramlarını karıştırıyorlar. İnsan düşmanı olduklarından empati yapamadan insanlara "çingenelikle" saldırıyorlar. Komik...

Şikayetvarda çok şikayet var. Çakma, defolu, bandrolsüz diyenler vsvs. Gelir muhtemelen de alanlar sorun yaşamaz umarım.

Geri