Demirr34_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 315
2. el temiz r25 asndklasda hayal dünyası gibi geliyor2.el temiz bi japon malını düzgün kullanılmış birinden al bakayım sıfır çin hint motorlarına taş çıkartıyor![]()
2. el temiz r25 asndklasda hayal dünyası gibi geliyor2.el temiz bi japon malını düzgün kullanılmış birinden al bakayım sıfır çin hint motorlarına taş çıkartıyor![]()
sıfır bulursan banada söyle de alayımNiye öyle dedin 100k çekiyosun madem e bi 50 daha çeker sıfırını alırsın![]()
Kaç Km daha kullanacağız bunu hocam2.el temiz bi japon malını düzgün kullanılmış birinden al bakayım sıfır çin hint motorlarına taş çıkartıyor![]()
Sarı siteye girmezsen birçok motorcu wp-face gruplarına girersen görürsün adam akıllı kullananlarda var.2. el temiz r25 asndklasda hayal dünyası gibi geliyor![]()
dostum 60-70 k km'ye kadar bakımlarını düzgün yaptırıp kullanan varKaç Km daha kullanacağız bunu hocam
Alıntıyı görüntüle
Gidip kredi çekerek sıfır alabilirsiniz hocamsıfır bulursan banada söyle de alayım![]()
ben rs 200 ü 6 ay falan deneyimledi gayet güzel 0 almak varken neden 2. el alayımki ?120 bine cbr250'de alabilir? neden rs200'e para bağlayasın kaç kişi senelerce kullanıyor sence? çevremde birçok kişi aldı hoşuna gitmedi 2-3 ay'a sattı r25-mt25 geçti neden?Konfor-kalite farkı var.
bu fiyata bunu da vermem dediğim gibi fiyatını çoğu haketmiyor
Sizin görüşünüz bişey diyemem siz 0 alınben rs 200 ü 6 ay falan deneyimledi gayet güzel 0 almak varken neden 2. el alayımki ?
O Yüzden bütçeye göre öneriyoruzbu fiyata bunu da vermem dediğim gibi fiyatını çoğu haketmiyor![]()
hoplatıyorum alınır mı??Arkadaşlar ben kendime Cf aldım bu konuyu bir yakınım alacak Benelli tercih edecek lakin bunun sıkıntısı veya kronik durumu var mı yeni başladı tecrübe edinip satacak sizce nasıldır ben çok dedim Cf 150 alsın lakin korkuyor a1 aldı kafam rahat olsun diyor 97 bin lirası var bir kurul dahi artıramıyor önerir misiniz? Benelli 125-s?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar yardımcı olursanız iyi olur bugün yarın alacaklar.