Öneri Pixel oyun önerileriniz neler?

xxKiss

80+
Reaksiyon skoru
42
selamlar eskiden fps oyunlarına ilgim fazladı ama bu durum pixel oyunlara arttı birkaç pixel oyun oynadıktan sonra resmen hayranı oldum önerdiğiniz oyunlar varsa yazabilirmisiniz . oynadıklarımı aşşağıya yazıyorum
Dave the diver
Stardew Valley
Hotlone Miami
Papers Please
Terrarai (oynadım ama sevmedim)
Katana Zero
Beat Cop
Undertale

Şuanlık bu kadar hatırlıyorum , önerileri bekliyorum

Minecraft
selamlar eskiden fps oyunlarına ilgim fazladı ama bu durum pixel oyunlara arttı birkaç pixel oyun oynadıktan sonra resmen hayranı oldum önerdiğiniz oyunlar varsa yazabilirmisiniz . oynadıklarımı aşşağıya yazıyorum
Dave the diver
Stardew Valley
Hotlone Miami
Papers Please
Katana Zero
Beat Cop
Undertale

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Punch club

Dave the diver
Stardew Valley
Hotlone Miami
Papers Please
Katana Zero
Beat Cop
Undertale

battlefield pixel olanı adı aklıma gelmedi baya iyi

hocam en iyi pixel oyunları yazmışsınız zaten
enis abinin anomaly agent oyunu çıkıcakmış ona da bir bakalım

Dave the diver
Stardew Valley
Hotlone Miami
Papers Please
Katana Zero
Beat Cop
Undertale

Dead Cells oynamazsanız çok şey kaybedersiniz hocammm

hocam steam de hep önüme çıktı ama hiç oyun içi görsellerden ilgimi çekmemişti oyunun konusu nedir acaba
Oynanışı çok güzel grafikleri iyidir. Oyun yapısı gereğiyle kendini çokça tekrar eder mesela şöyle ; Siz düşman kesersiniz onunla yeni özellikler açıp daha ilerideki bosslara bölgelere ulaşırsınız. Öldüğünüzde yeni özelliğiniz vardır ama en baştan devam edersiniz bu da işinizi kolaylaştırır. Gizli bölgeler ve ufak tefek göndermeli ipuçlar dışında aman aman hikaye öğesi göremesemde eğlenceli oynanışı farklı düşman çeşitleriyle beni içine çekti bu oyun. Eskiden 25TL gibi bir fiyatı vardı çıtır çerez gibi görüyordum şimdi baya zam almış...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,441
Üyeler
189,839
Son üye
mrtsndkc
Geri