Sirius Blackw
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,625
Ben şanssızım sanırım hocam.yok hocam dediğiniz sıkıntılar olmuyor yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ama baya ağır bir kalem herkes kullanamaz alışan bırakamaz
Ben şanssızım sanırım hocam.yok hocam dediğiniz sıkıntılar olmuyor yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ama baya ağır bir kalem herkes kullanamaz alışan bırakamaz
anladım hocam ama sanki internette gereğinden pahalı gibi ben 0.3 olanını 42tlye aldım 2 ay önceKalem için bütçem fazla. Fakat arkadaşın 100 liraya önerdiği şey sadece uç.
olabilir hocamBen şanssızım sanırım hocam.
hocam matri-x ile karşıtırıyor olmayasınız.benim kalemin iç kasası sert metalden plastik değil.matri-x birebir aynısı görüntü olarakBen 2 tane kullandım ikisindede ucu gevşek çok.Benim şanssızlığım herhalde.Ucu gitmezse F/P bir kalem bence metal gövde açısından.İç kasa plastik.
Matrix plastik hocam dıș gövdesi.Graph x dıșı metal içi plastik emin misin?hocam matri-x ile karşıtırıyor olmayasınız.benim kalemin iç kasası sert metalden plastik değil.matri-x birebir aynısı görüntü olarak
eminim açıp baktımMatrix plastik hocam dıș gövdesi.Graph x dıșı metal içi plastik emin misin?
Hocam graph x kullandığına emin misin fotoğraf atsana?eminim açıp baktım![]()
Bende var 1 sene çok rahat kullandım öneririm visumax ın plastiği çok çabuk eriyor önermemRotring Visuclick 0.5mm öneririm.
Burda herkes her şeyi biliyor hocam bizde yaşadık bunlarıSiz niye kalemler hakkında bu kadar bilgilisiniz ?![]()
Rapid nasıldır bilginiz var mıdır ? Veya tombow, penteller falan.Bende var 1 sene çok rahat kullandım öneririm visumax ın plastiği çok çabuk eriyor önermem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Burda herkes her şeyi biliyor hocam bizde yaşadık bunları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kalemliğimde rotring visuclick visumax tikky rotring 500 var aktif olarak rotring 500 kullanmaktayım
Hocam graph x kullandığına emin misin fotoğraf atsana?
Pensan iQ plus baya iyi kalem 4 yıl kullandım bozuldu 2. sini aldım 2 yıldır kullanıyorum baya memnunumMerhabalar. YKS öğrencisiyim güzel rahat ve kaliteli bir uçlu kalem önerebilir misiniz ? Şuan ki kalemim 3 günlük ucu 1 saatte bitiriyor. Bildiğiniz yiyor. Ben hayatımda bu kalemde harcadığım kadar uç harcamadım.