Çözüldü✓ Bir YKS öğrencisi için uçlu kalem önerisi.

Ben 2 tane kullandım ikisindede ucu gevşek çok.Benim şanssızlığım herhalde.Ucu gitmezse F/P bir kalem bence metal gövde açısından.İç kasa plastik.
hocam matri-x ile karşıtırıyor olmayasınız.benim kalemin iç kasası sert metalden plastik değil.matri-x birebir aynısı görüntü olarak

hocam matri-x ile karşıtırıyor olmayasınız.benim kalemin iç kasası sert metalden plastik değil.matri-x birebir aynısı görüntü olarak
Matrix plastik hocam dıș gövdesi.Graph x dıșı metal içi plastik emin misin?

Siz niye kalemler hakkında bu kadar bilgilisiniz ? :D

Rotring Visuclick 0.5mm öneririm.
Bende var 1 sene çok rahat kullandım öneririm visumax ın plastiği çok çabuk eriyor önermem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz niye kalemler hakkında bu kadar bilgilisiniz ? :D
Burda herkes her şeyi biliyor hocam bizde yaşadık bunları

Kalemliğimde rotring visuclick visumax tikky rotring 500 var aktif olarak rotring 500 kullanmaktayım

Bende var 1 sene çok rahat kullandım öneririm visumax ın plastiği çok çabuk eriyor önermem

Burda herkes her şeyi biliyor hocam bizde yaşadık bunları

Kalemliğimde rotring visuclick visumax tikky rotring 500 var aktif olarak rotring 500 kullanmaktayım
Rapid nasıldır bilginiz var mıdır ? Veya tombow, penteller falan.

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    289 KB · Hit: 170
İçini olm içini dışını biliyom demir zaten içi plastik

Merhabalar. YKS öğrencisiyim güzel rahat ve kaliteli bir uçlu kalem önerebilir misiniz ? Şuan ki kalemim 3 günlük ucu 1 saatte bitiriyor. Bildiğiniz yiyor. Ben hayatımda bu kalemde harcadığım kadar uç harcamadım.
Pensan iQ plus baya iyi kalem 4 yıl kullandım bozuldu 2. sini aldım 2 yıldır kullanıyorum baya memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,365
Üyeler
187,664
Son üye
jamesscarterr
Geri