Topladıgım sistem iyi mi?

WörWind

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,079
Arkadaşıma bakıyoruz Nvidia olması şart ve butcesı max 38-39k o da maksimum yani daha fazla artma şansı yok daha 2K monitör alacak çünkü. Ayrıca öneriniz var ise bekliyorum tek şart Nvidia olması. Hazır sistemde olur ama ben baya bakındım bu fiyata ma 4070TI DDR4 sistem vardı.

sistem bu şekilde 38750 TL ediyor sizce nasıl?

Arkadaşıma bakıyoruz Nvidia olması şart ve butcesı max 38-39k o da maksimum yani daha fazla artma şansı yok daha 2K monitör alacak çünkü. Ayrıca öneriniz var ise bekliyorum tek şart Nvidia olması. Hazır sistemde olur ama ben baya bakındım bu fiyata ma 4070TI DDR4 sistem vardı.

Fiyatı çok iyi lakin PSU 750 yap önerilen öyle

Sağolun hocam arkadaşın bütçe yeter ise bence gayet güzel sistem oldu yetmez ise tek fark 4070 ile değiştireceğiz ekran kartını.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı çok iyi lakin PSU 750 yap önerilen öyle
Hocam kasa PSU hakkında pek bilgim yok ucuzundan ama iş görecek şekilde 750w psu ve kasa önerebilir misiniz?? Maksimum 3K falan olucak şekilde azıcık artar belki.

fiyatı iyi hocam güzel sistem olmuş ama 750w yapmanızı öneririm psu yu

fiyatı iyi hocam güzel sistem olmuş ama 750w yapmanızı öneririm psu yu
Önerebileceğin var mı? Kasa ve Psu için maks bütçe 3-3.5 en kötü ihtimal ile bütçesi yetmez ise ekran kartını kısacağız.

Önerebileceğin var mı? Kasa ve Psu için maks bütçe 3-3.5 en kötü ihtimal ile bütçesi yetmez ise ekran kartını kısacağız.

Aklımda bulunsun hocam biraz aşıyor bütçeyi ama yapıcak bir şey yok arkadaşa derim ayrıca o kasa yerine https://www.akakce.com/bilgisayar-k...to-rgb-fan-matx-gaming-fiyati,1925472378.html bu nasıl olur?

1k fazla ver ekran kartı olarak şunu al.
https://www.qp.com.tr/pny-geforce-r...-verto-12gb-gddr6x-192-bit-dlss-3-ekran-karti

Bu topladığım sistem bile zar zor hocam yani çıkamaz muhtemelen.
Biraz daha zorlayın be hocam, başınız ağrımasın, soğutma performansı olarak çok daha iyi ve kaliteli bir kart.

Biraz daha zorlayın be hocam, başınız ağrımasın, soğutma performansı olarak çok daha iyi ve kaliteli bir kart.
Bir söylerim hocam da hem kasa psu ustune ekran kartı derken 41K oluyor. Daha monitör kulaklık cart curt var

Hocam sizin dediğiniz karta çıkamaz maalesef ama colorfulun da soğutması iyi diye biliyorum.

@Grande Terim hocam sizin attığınız kasa PSU ile bütçe aşıyor yani 650W yetmez mi 4070 TI ya?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: qnyb
Geri