Bütçe ne
Herkes b550 dicek
ya kanka şöyle bilgisayar topluyorum bı abinin aracılığıyla fazla fiyat oynatmaz diye düşünüyorum siz iki tane önerin ben soylim onab 450 veya b 550 yeterli olur
Tanıdık ise baya oynatırdiye düşünüyorum
![]()
MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.376,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.378,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
550 pahalıymış b450 mi a520 miTanıdık ise baya oynatır
B550 daha iyi ama b 450de olur
b 450 tabii ki abi dediğin bir bilgisayarcı ise abinle konuşmayı bırak her şeyi tek tek bu forma sor kendin hallet550 pahalıymış b450 mi a520 mi
ya aslında şöyle ryzen 5600 anakart sıvı soğutma PSU kasa ram bunları 11e birakicak o yüzden iyi yani son şeyleri konuşuyorumb 450 tabii ki abi dediğin bir bilgisayarcı ise abinle konuşmayı bırak her şeyi tek tek bu forma sor kendin hallet
tek tek kendin topla zaten o fiyata halledersin gidicek en kalitesiz kasayı en kalitesiz rami sıvı soğutmayı vericek sen pişman olucaksınya aslında şöyle ryzen 5600 anakart sıvı soğutma PSU kasa ram bunları 11e birakicak o yüzden iyi yani son şeyleri konuşuyorum
kral şimdi 450 stokta yok eski 520 takarım diyor çok farkeder mitek tek kendin topla zaten o fiyata halledersin gidicek en kalitesiz kasayı en kalitesiz rami sıvı soğutmayı vericek sen pişman olucaksın
Rtx 3080 var Ryzen 5600 var hangi anakarti alayım şöyle iyi fiyatlisindan uygunundan
bide kral yeni konu açsam sen toplarmisin orda belirtsem bilgisayartek tek kendin topla zaten o fiyata halledersin gidicek en kalitesiz kasayı en kalitesiz rami sıvı soğutmayı vericek sen pişman olucaksın
yada sen toplar misin![]()
Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.343,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com