socratesBeyler 3 model arasında kaldım sizce hangisi? Başka önerilerinize de açığım.
Alıntıyı görüntüle
Kanka çakma alabilirsin bence daha iyi modeller varBeyler 3 model arasında kaldım sizce hangisi? Başka önerilerinize de açığım.
Alıntıyı görüntüle
en doğru karar hocam 3. yü alın benceKanka ayağımı seviyorum, çakma alıp kendimi görüntü için riske atamam. Bu çok yanlış, sana da önermem
Emin ol bu modellerinde çakmadan tek farkı floda satılması buda ayak için zararlı eğer sağlığını düşünüyosan min 1.5k ayırmalısınKanka ayağımı seviyorum, çakma alıp kendimi görüntü için riske atamam. Bu çok yanlış, sana da önermem
1.ciBeyler 3 model arasında kaldım sizce hangisi? Başka önerilerinize de açığım.
Alıntıyı görüntüle
1.ci yi beğendim belki bende alabilirim ama alacaksan beraber alakBeyler 3 model arasında kaldım sizce hangisi? Başka önerilerinize de açığım.
Alıntıyı görüntüle
Her ülkenin bir standardı vardır ve test edilirler. Ancak ben daha test edilebilen bir çakma görmedim. Bakış açın çok yanlış. Bunlarda en azından o kokan ucuz plastikten yok.Emin ol bu modellerinde çakmadan tek farkı floda satılması buda ayak için zararlı eğer sağlığını düşünüyosan min 1.5k ayırmalısın