Khanisleigh
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
- Bütçe
- 8000
Gaming koltuğu önerisi 5000-8000 arası
fab v4 serisihawk kullanıyorum gayet iyi
bu koltuklar iyidir ama kumaş olsaydı daha iyi olurdu altaki zio varmı bu bütceye onlarda güzel diye biliyorum.![]()
Hawk Gaming Chair Future Stone Kumaş Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Hawk Gaming Chair Future Stone Kumaş Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Hawk Gaming Chair Future Stone Kumaş Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 8.989,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Cougar Armor Pro Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cougar Armor Pro Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Cougar Armor Pro Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ofis koltuklarınada bakabilirsin çok rahat olduğunu söylüyorlar.
Üstteki hawk kumaş değil mi?bu koltuklar iyidir ama kumaş olsaydı daha iyi olurdu altaki zio varmı bu bütceye onlarda güzel diye biliyorum.
Altaki için dedim o deri olayını üsteki evet kumaş hawk iyidir.Üstteki hawk kumaş değil mi?
Yok oda güzel koltukturda deri yani hem sıcak tutabilir hemde derisi soyulur zamanla bilmiyorum pahalı koltukların derisi dahamı kaliteli olurda hawk yada zio serisi deneyip bir koltuk alabilirsin.Cougar armor pro almayı düşünmüştüm gereksiz mi o para diyorsunuz hawk alıp geçeyim mi