🔥Benzin ve Motorin'e Zam Geliyor!

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,379

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 13 Eylül Çarşamba gününden itibaren motorine 1.5 TL, benzine ise 1 TL'lik zam geleceği öğrenilir iken, gelecek zamla birlikte İstanbul'da motorinin litresi 39,5 TL, benzinin litresi ise 37,87 TL'den satılacak. KAYNAK

ŞİMDİDEN DEPONUZU DOLDURUN

akaryakitta-pes-pese-zam-mazota-zam-yolda-iste-5-temmuz-benzin-mo_5739f374.jpg

İyiki doğdun. Mutlu sağlıklı yıllar dilerim.

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. 13 Eylül Çarşamba gününden itibaren motorine 1.5 TL, benzine ise 1 TL'lik zam geleceği öğrenilir iken, gelecek zamla birlikte İstanbul'da motorinin litresi 39,5 TL, benzinin litresi ise 37,87 TL'den satılacak. KAYNAK

ŞİMDİDEN DEPONUZU DOLDURUN

akaryakitta-pes-pese-zam-mazota-zam-yolda-iste-5-temmuz-benzin-mo_5739f374.jpg
İyi ki doğdun. Nice bol bol zamlı senelere :blobdance:

İyiki doğdunuz hocam nice zamlı senelere

Doğum gününde bile bize zam haberi veriyor koca yürekli adam. İyi doğdun nice mutlu senelere.

Tamam muhteşeme çevirdim 🙃

İyi ki doğduğun nice mutlu senelere hocam. Adam doğum gününde güne zam haberi yaparakla başlıyor be.

iyi ki doğdun dostum öncelikle. Peki ne olccak böyle zam zam asla sonu olmıyacak millet öldü öldü.

Arabam yok ülkeden beklentim yok gelecekten beklentim yok mazota 100₺ zam gelmiş tarladaki çiftçiyi etkilemiş giydiğin kazak 1k olmuş. Kış geldi çocuğu kızı botu yrtıılmış 2k alamamış umrumda değil.
Acıma duygumu kaybettim ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,901
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri