Yardım Pingim Çok Yükseliyor Yardım Lütfen

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,333
kuzenimin internetine kimse bağlı değil 8 mb downloadı var ama 1000 pinge çıkıyor 500 ping fln oluyor modemide orta iyi tüktelekomda modeminiz bozuk diyor tabi müşteri temsilcisine ulaşamıyor

Normal yoğunluğa bağlı olabilir başka modemle deneyin eğer düzelmezse arıza kaydı oluşturun.

Altyapı ile alakalı diye düşünüyorum.Klasik Türktelekom işte. Kendileri müdahele ederlerse sorun çözülceğine kesin eminim.

Suan türkiyede virus nedeniyle interneti bagladiginda 25 mbs ornegin yarisini verirler cunku yogunluk %70 arti

Pc arka tarafta güncelleme yapıyor olabilir arkada çalışan uygulamalara bide Windows güncellemelerini kontrol et kardeşim

Alt yapın düşük kalmış olabilir. Başka bir modem ile test etmeden bunu anlayamasın modemin bozuk olduğunu haberin olsun .

Tarifeniz 8MBPS ise o hızı alırsınız lütfen daha detaylı bilgi verin.

Wifi ile bağlanıyorsanız Kablolu bağlatıyı tercih edebilirsinz ama yoğunluktan da olabilir

kuzenimin internetine kimse bağlı değil 8 mb downloadı var ama 1000 pinge çıkıyor 500 ping fln oluyor modemide orta iyi tüktelekomda modeminiz bozuk diyor tabi müşteri temsilcisine ulaşamıyor
kral bende türk telekomum ve şuan aşırı kasıyo ve sadece 2 cihaz bağlı

Benim 100mb downloadim var lakin benimde ayni Türkiye çapında bir problem galiba çoğu arkadasimda ayni problem var

Kanka başlığı detaylandırda yönetici uyarmak zorunda kalmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,299
Üyeler
188,228
Son üye
bindirimkovala
Geri