Dizi/Film çok izlerim onun dışında dediğim gibi kamerasını kullanırım ama oyun oynamam.şahsi olarak konuşuyorum, ben note 10s kullanıyorum gayet memnunun şuanlık bir sıkıntı çıkarmadı bana, android telefonların kullanıma göre değişkenlik gösterebildiği gibi bir gerçek var ortada, sen ne için kullanmak istiyorsun ?
O paraya 11t pro alabilirsin.O miktara alınabilecek en iyi telefon o. O civarlarda bütçem 10 k falan
Samsung A serisi telefonlara bakO miktara alınabilecek en iyi telefon o. O civarlarda bütçem 10 k falan
Samsungun a serisinden hiç hoşlanmıyorum açıkçası s10 a gelen son güncelleme gayet güzel diyorlardı hem ekran hemde kamera olarak çok hoş bir telefon ve üstelik aşırı uzun bir süre kullanmayacağım 3 yıl götürsün yeter beniSamsung A serisi telefonlara bak
S10 çok eskidi üstelik 2. El alacaksın bunun yerine Samsung A serisi al uzun süreler kullanırsın samsung 5 sene yazılım güncellemesi verecek
s20 fe bulunur hocam temiz a serisine bulaşmayın derim s20fe en mantıklısı kalırO miktara alınabilecek en iyi telefon o. O civarlarda bütçem 10 k falan
çok daha üst model daha donanımlı bir cihaz ve note 10s den sanırım 1 yıl daha yaşlı o kadarda eski değil ama dediğim gibi güncellik açısından s20fede alınabilirNeden?