Samsung Galaxy S10+ Vs. Note 10+

swindler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
513
Beyler ikinci el ikisinden birini alacağım telefondan hiç oyun oynayan birisi değilim birtane bile yok. Kamera ve ekran önemli benim için sizce hangisi tercih edilir?

şahsi olarak konuşuyorum, ben note 10s kullanıyorum gayet memnunun şuanlık bir sıkıntı çıkarmadı bana, android telefonların kullanıma göre değişkenlik gösterebildiği gibi bir gerçek var ortada, sen ne için kullanmak istiyorsun ?

şahsi olarak konuşuyorum, ben note 10s kullanıyorum gayet memnunun şuanlık bir sıkıntı çıkarmadı bana, android telefonların kullanıma göre değişkenlik gösterebildiği gibi bir gerçek var ortada, sen ne için kullanmak istiyorsun ?
Dizi/Film çok izlerim onun dışında dediğim gibi kamerasını kullanırım ama oyun oynamam.

S10 serisi çok eskidi, üstelik 2. El alacaksan kesinlikle alınmaz

Bütçen ne kadar?

Samsung A serisi telefonlara bak

S10 çok eskidi üstelik 2. El alacaksın bunun yerine Samsung A serisi al uzun süreler kullanırsın samsung 5 sene yazılım güncellemesi verecek
Samsungun a serisinden hiç hoşlanmıyorum açıkçası s10 a gelen son güncelleme gayet güzel diyorlardı hem ekran hemde kamera olarak çok hoş bir telefon ve üstelik aşırı uzun bir süre kullanmayacağım 3 yıl götürsün yeter beni

Note 10+

O miktara alınabilecek en iyi telefon o. O civarlarda bütçem 10 k falan
s20 fe bulunur hocam temiz a serisine bulaşmayın derim s20fe en mantıklısı kalır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok daha üst model daha donanımlı bir cihaz ve note 10s den sanırım 1 yıl daha yaşlı o kadarda eski değil ama dediğim gibi güncellik açısından s20fede alınabilir

S10 plus daha iyi kalem önemli değilse.

Geri