yeni sistemde grafik problemi

Reaksiyon skoru
1
yeni bir hazır sistem aldım.rdr 2, god of war, uncharted ve pubg yükledim hepsi de yüksek grafik 2k ayarlarda . fps imde bir sıkıntı yok ama grafikler çok düşük gibi geldi.mesela pubg de ayarlar ultrada 2k görüntü 2 metre ilerisi blurlu gibi çok kötü bir görüntü var düşman görülmüyor.problem nedir çözemedim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Fsr kapalı mi

ekran görünüşü alalim

yeni bir hazır sistem aldım.rdr 2, god of war, uncharted ve PUBG yükledim hepsi de yüksek grafik 2k ayarlarda . fps imde bir sıkıntı yok ama grafikler çok düşük gibi geldi.mesela PUBG de ayarlar ultrada 2k görüntü 2 metre ilerisi blurlu gibi çok kötü bir görüntü var düşman görülmüyor.problem nedir çözemedim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Sistem özellikleri nedir

yeni bir hazır sistem aldım.rdr 2, god of war, uncharted ve PUBG yükledim hepsi de yüksek grafik 2k ayarlarda . fps imde bir sıkıntı yok ama grafikler çok düşük gibi geldi.mesela PUBG de ayarlar ultrada 2k görüntü 2 metre ilerisi blurlu gibi çok kötü bir görüntü var düşman görülmüyor.problem nedir çözemedim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
ekran resmi atsana nasil bir bozukluk bakalim

dosya küçültme sitesinden küçültme yap

çözünürlüğü 2kya aldıgına emin misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya da montiröün 2k olduguna emin misin

ozmn senin gözlerde bir şey var bro 2k da nasıl kalite kötü olsunki

Geri