walter
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 197
Termal macun ne durumdaişlemci 13100f stok soğutucu kullanıyorum normalde bu kadar sıcak çalışmıyordu dün sabahtan beri böyle hafta içi normaldi cumartesi sabahtan itibaren böyle oldu neden olabilir arkada hep açık olan uygulamalar var
Termal macun sürülmüştür heraldesistem 1 aylık termal macunun kuruduğunu düşünmüyorum
Hocam arkada gereksiz uygulamalar çalışmıyormu sanki riot games riot vanguardsistem 1 aylık termal macunun kuruduğunu düşünmüyorum
zaten fanın altında kendi macunu oluyor sürülmese bileTermal macun sürülmüştür heralde
hocam normalde de açık bunlar ama bu kadar sıcak çalışmıyor o yüzden konu açtım haniHocam arkada gereksiz uygulamalar çalışmıyormu sanki riot games riot vanguard
Hocam yine işlemciye sürülmesi lazım bakabiliyormusunuz dışardan işlemcinin termal macununun sürülü olduğunazaten fanın altında kendi macunu oluyor sürülmese bile
Post automatically merged:
hocam normalde de açık bunlar ama bu kadar sıcak çalışmıyor o yüzden konu açtım hani
itopyadan aldım hocam itopyada sürülüyor macun benim aradığım sonuç neden değil bir de fanı açmadan bakamayız termal macuna ayrıca macunda yılda 1 falan değiştirilir yani macun kurumuştur düşüncesini çıkarın lütfenHocam yine işlemciye sürülmesi lazım bakabiliyormusunuz dışardan işlemcinin termal macununun sürülü olduğuna
Hocam odanız falan sıcakmı ondanda olabiliritopyadan aldım hocam itopyada sürülüyor macun benim aradığım sonuç neden değil bir de fanı açmadan bakamayız termal macuna ayrıca macunda yılda 1 falan değiştirilir yani macun kurumuştur düşüncesini çıkarın lütfen
değilHocam odanız falan sıcakmı ondanda olabilir
hocam yanlış anlamayın ama pek bir işe yaramadınız kendi bilgimle çözdüm kendinizde iyi bkınHocam odanız falan sıcakmı ondanda olabilir
Peki hocam nasıl çözdünüz pekideğil
Post automatically merged:
hocam yanlış anlamayın ama pek bir işe yaramadınız kendi bilgimle çözdüm kendinizde iyi bkın
hiç yoktan CPU-Z testi yapsana hocam bir sonuç elde edelim.hiç prime 95 vb yapmadım ama valoda felan 70 derece