internetten aldığım windows 10 pro oem key çalışmıyor

Reaksiyon skoru
16
hepsilisans üzerinden satın aldım arkadaş aldı bir sorun çıkmadı ama bende böyle bir hata veriyor internetten denediğim free keyler öncei bilgisayarımda çalışmıştı ama bunda ondada hata veriyor başka bir sorun olduğunu düşünüyorum pc ye hiç format atmadım incehesabın kurduğu windowsla duruyor.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    160.7 KB · Hit: 43
hepsilisans üzerinden satın aldım arkadaş aldı bir sorun çıkmadı ama bende böyle bir hata veriyor internetten denediğim free keyler öncei bilgisayarımda çalışmıştı ama bunda ondada hata veriyor başka bir sorun olduğunu düşünüyorum pc ye hiç format atmadım incehesabın kurduğu windowsla duruyor.
Kullanılmış olabilir tekrar kod isteyin.

hocam sanki orada bir kisim vardi telefonla etkinlestir kod ile etkinlestir diye oradan size kodu satan biri farkli bir kod atiyor oyle etkinlesiyordu ama oemse yeni kod isteyebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,293
Üyeler
190,723
Son üye
segs35
Geri