WİN 11 Fare takılma sorunu

Eğer imkanın varsa formatla Windows 10'nu kur. Kasperskyı yeni mi kurdun yoksa kurulu muydu? Bu Kasperskydan kaynaklı da sorunlar olabiliyor çünkü.
PC yi ilk aldığımda win10 kurdum ve hiçbir sürücüyü görmedi (pc : hp victus i7 13700h ve 4070li olan versiyonu ) o yüzden çok korkuyorum ya yine tanımazsa diye
kaspersky ı ben kurdum lakin oyunlarda vs. çalışmıyor açmıyorum

Bilgisayar alıp W11 i kurduktan sonrada bende böyle bir sorun olmuştu. Ne yaptıysam çözememiştim. Bir gün kasanın üzerinde takılı olan bir usb yi çıkardım sorun düzeldi. Usb portu sıkıntılıymış meğerse :D

PC yi ilk aldığımda win10 kurdum ve hiçbir sürücüyü görmedi (pc : hp victus i7 13700h ve 4070li olan versiyonu ) o yüzden çok korkuyorum ya yine tanımazsa diye
kaspersky ı ben kurdum lakin oyunlarda vs. çalışmıyor açmıyorum
Bu laptoplar Windows 11 uyumlu. Windows 10 kurmanı tavsiye etmem.

@HmzaY Kanka bir bakar mısın ?
windows 10 ile uyumlu win11 sürücüler ortak çalışacaktır. benim tahminim

1695158558835.png

ek fare ayarlarından, işaretçi hassasiyeti tikini kaldırın.
ayrıca discord açıksa arkada onu kapatıp bir dene, bazen discord buglayabiliyor.

Alıntıyı görüntüle
ayrıca discord açıksa arkada onu kapatıp bir dene, bazen discord buglayabiliyor.
İşaretçi hassasiyeti tikini kaldırdım ve discord kapalı bir şekilde denedim yine aynı şekilde takılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Win 10 a mı geçmeyi deneyeyim kanka öğleden beri uğraşıyorum dün bir şey yoktu

Kanka hoşgeldin seni bekliyordum ben 15,20 gün önce win 10 pro ya geçmeyi denedim lakin internet bağlantım falan sıkıntıydı o yüzden sürücülerin hiçbirini tanımdaı win 10 u çevrimdışı kurdum ve sonra interneti bağladığımda sürcüleri görmedi bu sefer internet hep bağlı kalacak acaba bir sıkıntı olur mu win 11 pro kullanıyorum ama başım beladan çıkmıyor fare beni perişan etti

Bu laptoplar Windows 11 uyumlu. Windows 10 kurmanı tavsiye etmem.
dostum win 10 kurmayı denemekten başka çarem kalmadı mecbur deneyeceğim

Son düzenleme:
Kanka hoşgeldin seni bekliyordum ben 15,20 gün önce win 10 pro ya geçmeyi denedim lakin internet bağlantım falan sıkıntıydı o yüzden sürücülerin hiçbirini tanımdaı win 10 u çevrimdışı kurdum ve sonra interneti bağladığımda sürcüleri görmedi bu sefer internet hep bağlı kalacak acaba bir sıkıntı olur mu win 11 pro kullanıyorum ama başım beladan çıkmıyor fare beni perişan etti

dostum win 10 kurmayı denemekten başka çarem kalmadı mecbur deneyeceğim
Windows 11'i tekrardan kurmayı denedin mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,174
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri