sizin dusuncelerinizi cok merak ettigim icin direkt size sormak istedim elimdeki iphone 11 128 gb 86 pil kutu fatura garanti dahil iphone 13 256 gb ve her seyi ayni olan cihaza takas olarak ilave 12 bin lira vermek mantikli bir takas olur mu
bana çok iyi geldisizin dusuncelerinizi cok merak ettigim icin direkt size sormak istedim elimdeki iphone 11 128 gb 86 pil kutu fatura garanti dahil iphone 13 256 gb ve her seyi ayni olan cihaza takas olarak ilave 12 bin lira vermek mantikli bir takas olur mu
saydigim ozellikteki cihazlardan 11 in sahibi benim olasi takasta 12 bin ustune verecegimTam anlayamadım olayı ama tabikide iPhone 13
bana da cok iyi geldi ama 11 den 13 e gectigimde bariz bir fark yasayacak miyim emin olmadigimdan su an kararsiz oldugum takasbana çok iyi geldi
İleriye daha dönük olur iPhone 13 ve pil kamera gibi konulardada daha iyidir eger pil sagligi falanda iyise değer bence yasaydigim ozellikteki cihazlardan 11 in sahibi benim olasi takasta 12 bin ustune verecegim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana da cok iyi geldi ama 11 den 13 e gectigimde bariz bir fark yasayacak miyim emin olmadigimdan su an kararsiz oldugum takas
ayni hocam 86 o daİleriye daha dönük olur iPhone 13 ve pil kamera gibi konulardada daha iyidir eger pil sagligi falanda iyise değer bence ya
Bence arasında iyi bir fark vardır 13 ve 11 in istersen YouTube’dan bak biraz daha indirim rica et istersen ileride pili değiştirirsinayni hocam 86 o da
Bence arasında iyi bir fark vardır 13 ve 11 in istersen YouTube’dan bak biraz daha indirim rica et istersen ileride pili değiştirirsin
86 pek iyi değil ama senşnkininde 86 oldugunu düşünürsen ortalama 2-3bin karda olursun o kadar. Ancak ben olsam takas gerine 11 i satar üstüne para ekler s22 ultra alırdım (35k)ayni hocam 86 o da
6 ay garantili 13 cihazi ayni zamandaDoğru anladıysam iki cihazın da pili %86 ve i11(128)+12,000₺=i13(256)
Bence mantıklı bir takas ama pilini 0-6 ay içerisinde değişmen gerekir.
iPhone 13 apple servisinde batarya değişimi 2836₺.
Aradaki fark 12,000₺ den 14,836₺ ye çıkıyor.
Bu fiyat farkı ile i11 den i13 e geçmek halen mantıklı.
Apple her seride işlemciyi falan değiştiriyor yeni özellikler ekliyor ufak da olsa, eğer çok yıpranmamışsa alabilirsin bencesaydigim ozellikteki cihazlardan 11 in sahibi benim olasi takasta 12 bin ustune verecegim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana da cok iyi geldi ama 11 den 13 e gectigimde bariz bir fark yasayacak miyim emin olmadigimdan su an kararsiz oldugum takas