❌İndirim Bitti! CORSAIR M55 PRO RGB 429TL

MacWix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
653

CORSAIR M55 PRO RGB Oyuncu Mouse, 12.400 DPI Optik Sensör, Siyah (CH-9308011-EU)​

Fiyatı güzel ihtiyacı olanlar değerlendirebilir. Normalde 1k civarı

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazıları baya abartmış beyazını

Merhaba hocam konu için teşekkürler fakat size göre piyasa, stok bittiği için bir adet ufak satıcının sattığı abartı fiyat mıdır? Çünkü bu mouse stokları varken 300₺ dolayı satılıyordu.

Merhaba hocam konu için teşekkürler fakat size göre piyasa, stok bittiği için bir adet ufak satıcının sattığı abartı fiyat mıdır? Çünkü bu mouse stokları varken 300₺ dolayı satılıyordu.
o zamanlar dolar 19 idi

Değil mi? ya kara para aklıyor ya da tokatcı.

CORSAIR M55 PRO RGB Oyuncu Mouse, 12.400 DPI Optik Sensör, Siyah (CH-9308011-EU)​

Fiyatı güzel ihtiyacı olanlar değerlendirebilir. Normalde 1k civarı

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazıları baya abartmış beyazını
Teşekkür ederim ben faydalandım

Hocam piyasaya baksaysınız keşke yazılımsal hatalardan dolayı corsair ürünleri satılmıyor donanım iyi ama yazılım bir çok bilgisayarda ciddi sorunlara sebep oluyor

Hocam piyasaya baksaysınız keşke yazılımsal hatalardan dolayı corsair ürünleri satılmıyor donanım iyi ama yazılım bir çok bilgisayarda ciddi sorunlara sebep oluyor
Ulaşabildiğim her parçam corsair sorun yaşadığım tek ürün lcd ekranlı sıvı soğutucu onu da çıkar çıkmaz aldım sayılır. Güncelleme ile o da çözüldü.

geçen sene 220TL ye almıştım bu mouse'u fiyatı uçuk şuanda indirime kanmayın

Siparişi iptal ettiler sistemsel hatadan dolayı temin edemiyoruz diyerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri