Boltkargo güvenilir mi ?

Galiba milyonda 1 olan şey senin başına gelmiş talihsizlik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bolt kargo getiriyor hocam daha güvenli diyorlar
Aynen kargodan yana sıkıntı yok ama her şey görüntüde sağlamdı hasar fln yoktu yni bi ramin biri yerinden çıkmıştı kartı takarken onada bakarsın bi

Aynen kargodan yana sıkıntı yok ama her şey görüntüde sağlamdı hasar fln yoktu yni bi ramin biri yerinden çıkmıştı kartı takarken onada bakarsın bi
Anladım hocam büyük geçmiş olsun 1 haftadır bekliyorum umarım beklentimi karşılar

Ramin yerinden çıkması çok garip montaj hatasıdır nereden aldınız Gencer gaming se gayet normal
Yok itopya yerinden çıkmış dediğim tırnak açılmış ram öne doğru hafif çıkmıştı yerinde ama önde duruyordu yni tırnağı açık şekilde

Yok itopya yerinden çıkmış dediğim tırnak açılmış ram öne doğru hafif çıkmıştı yerinde ama önde duruyordu yni tırnağı açık şekilde
O nasıl birseymiş hocam öyle büyük talihsizlik umarım bi sorun olmaz

ben vatandan aldım yurtiçi kargoyla geldi en çok tercih edilen iki firma aslında ama kasa kırık geldi kısacası firma kalitesine bakmıyo kargocunun keyfine bağlı sizin kargonuz , o yüzden kutuya açarken vb dikkat edin videoya alın

Bolt kargo ile siparişim gelecek güvenilir mi nasıl acaba
dün geldi kargom. Alabilirsin. Kutuda hasar yoktu. Bende gamepad ve fare almıştım. D&R'ın burdan yedi ceddine selamımı yolluyorum. Açılmış/outlet ürünü daha pahalıya sattılar, gelirken de kutusu ezik geldi. Eski fiyatından garantili olarak itopyadan aldım gamepad i. D&R'dan elektronik, mümkünse hiçbirşey almamak gerek.

dün geldi kargom. Alabilirsin. Kutuda hasar yoktu. Bende gamepad ve fare almıştım. D&R'ın burdan yedi ceddine selamımı yolluyorum. Açılmış/outlet ürünü daha pahalıya sattılar, gelirken de kutusu ezik geldi. Eski fiyatından garantili olarak itopyadan aldım gamepad i. D&R'dan elektronik, mümkünse hiçbirşey almamak gerek.
Hocam tam anlayamadım dr dan almadım itopyadan aldım ve bolt kargo tam anlamadım dediğini

benim hatam hocam kusura kalma. Benim gelen kargo da itopyadan aldığım, bolt kargo getirdi sıkıntı yok. Gerisinde içime oturduğu için d&r alışverişi ufak bir veryansında bulundum.

Geri