🔥İndirim Lamzu Atlantis OG PRO 4K ve Lamzu Atlantis Mini PRO 4K Wireless Mouselar 3599 TL

Gidip wraitht'ten alabilirsin o zaman😂
Alamam param yok ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

allah çarpsın seni döverim gobel

adam ol gay yapar dolaştırırm seni sokaklarda
Galiba sinirlendi

Galiba sinirlendi

hayırdır benimle problemin mi var

Amazondan attackshark alıp geçtim. 20 kill yerine 25 kill alırsam kendimi vururum bu kadar fiyat farkina

Amazondan attackshark alıp geçtim. 20 kill yerine 25 kill alırsam kendimi vururum bu kadar fiyat farkina
Atack Shark yerine de Aj199 alınabilirdi. Ama evet bunu almaktan daha mı mantıklı evet.

Ajazz A139 PRO X Superlight aldım çok memnunum. Bu paralara gerek yok bence.

bir mouse nin maliyeti ne kadar olacak 3600 tl şaka gibi aylık kazancım 100 milyar bile olsa bu mouse para vermem

Uygunsuz davranış
Beyinsiz misin diye sorsam uyarı atacaklar o yüzden soruyu sormaktan vazgeçiyorum.
evet beyinsizim gel bakalım buraya VELET sana biraz belgeler ile konuşayım
videoyu gördün demi 1 ocak 2019 da çekişmiş dolar 5,3 tl iken bulması çok zor değil google dolar yaz çıkar.
şimdiii asgari ücret 2019 da net daha enf. yok dolar sonradan sonraya artıyor baya düşük iken o pc'yi almak için 70 gün çalışman gerekiyor yani asgari ücret 2020 tl
şimdi o günün dolar kuru ile o sistem 760 dolar yapıyor bugün ise 760 dolar 21.500 tl yapıyor daha düne kadar RTX 3070Tİ'sistem satıldı
eee hani biz geriye gidiyorduk ? hani bende beyin yoktu ? bakıyorumda şaha kalkmışız hahahahah ulan beyin yoksunları VELET'ler sizler olmasanız nasıl eğleneceğiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri