F1nerF1rst
80+ Silver
- Katılım
- 3 Nisan 2021
- Mesajlar
- 3,997
- Reaksiyon skoru
- 1,522
Selamlar usb dongle kayboldu kasada bt yok kedim dışarıda geziyodu alıp götürdü galiba bulma imkanım yok nasıl yapabilirim garantisi bitik kulaklığın
Ücret talep edilir mi sizceLogitech desteğe yazarsan garanti bitse de yardımcı oluyorlar çoğu zaman. Şansını dene derim.
Hayır etmiyorlar. Hatta belki sıfır değişim bile yapabilirler. Tamamiyle o anki müşteri temsilcisine bağlı. Bende bir kaç kez garanti bitmiş olsa bile işlem yapılmıştı (mouse ve kulaklıkta)Ücret talep edilir mi sizce
Çok teşekkür ederim penta bilişimmiş galiba teknik servisiHayır etmiyorlar. Hatta belki sıfır değişim bile yapabilirler. Tamamiyle o anki müşteri temsilcisine bağlı. Bende bir kaç kez garanti bitmiş olsa bile işlem yapılmıştı (mouse ve kulaklıkta)
Rica ederim. Penta bilişim muhtemelen ilgilenmez, logitechin kendisine yazın. Logitech rma yazarsanız çıkar.Çok teşekkür ederim penta bilişimmiş galiba teknik servisi
Ben aradığımda penta bilişim ile telefon konuşması yaptım az önce mail ile ulaşın elimizde var ise yollarız ücreti dahilinde dediler banaRica ederim. Penta bilişim muhtemelen ilgilenmez, logitechin kendisine yazın. Logitech rma yazarsanız çıkar.
Bu arada kulaklığı 2.el almıştım ilk sahibi değilim bana sorun yaratır mıRica ederim. Penta bilişim muhtemelen ilgilenmez, logitechin kendisine yazın. Logitech rma yazarsanız çıkar.
Logiteche önce yazın çünkü firmalar müşteri memnuniyetine çok önem verir. Pentada ahmet mehmet sizi memnun ettiğinde pek bir şey kazanmaz aksine zarar edebilir ama büyük firmalar için bir kayıp olmadığından bedava yardım ediyorlar. Önce logitech kısmına yazın muhtemelen bedava destek olacak hatta sıfırı ile değişim bile sağlayabilirler. Eğer sonuç olumsuz olursa da pentadan ücreti ile temin edersiniz ki sanmıyorum pek. Logitech desteğe de Türkçe yazabiliyorsunuz.Ben aradığımda penta bilişim ile telefon konuşması yaptım az önce mail ile ulaşın elimizde var ise yollarız ücreti dahilinde dediler bana
Logiteche yazıyorum şuanda da 2.el aldığım için destek olurlar mı emin olamadım kulaklığın seri no su yeterli oluyormuş galiba pedin içindeki usb dongle içinLogiteche önce yazın çünkü firmalar müşteri memnuniyetine çok önem verir. Pentada ahmet mehmet sizi memnun ettiğinde pek bir şey kazanmaz aksine zarar edebilir ama büyük firmalar için bir kayıp olmadığından bedava yardım ediyorlar. Önce logitech kısmına yazın muhtemelen bedava destek olacak hatta sıfırı ile değişim bile sağlayabilirler. Eğer sonuç olumsuz olursa da pentadan ücreti ile temin edersiniz ki sanmıyorum pek. Logitech desteğe de Türkçe yazabiliyorsunuz.
Evet genelde seri no ile işlem yapıyorlar.Logiteche yazıyorum şuanda da 2.el aldığım için destek olurlar mı emin olamadım kulaklığın seri no su yeterli oluyormuş galiba pedin içindeki usb dongle için
Tamamdır tekrardan teşekkür ederim hocam özelden yazabilir miyim herhangi bir sorum olursa logitech ile ilk defa böyle bir işlem yapıcam çünküEvet genelde seri no ile işlem yapıyorlar.
İster özelden, ister bu konu üzerinden etiketleyebilirsiniz hocam. Elimden geldiğince yardımcı olurum.Tamamdır tekrardan teşekkür ederim hocam özelden yazabilir miyim herhangi bir sorum olursa logitech ile ilk defa böyle bir işlem yapıcam çünkü
Çok teşekkür ederim tekrar hocam Mevlid Kandiliniz hayırlı olsun iyi forumlar konu üstünden yazmaya devam ederim etiketleyerek devamında sorum olur iseİster özelden, ister bu konu üzerinden etiketleyebilirsiniz hocam. Elimden geldiğince yardımcı olurum.