Neler Yeni

Yardım Logitech g435 usb dongle kayıp

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Selamlar usb dongle kayboldu kasada bt yok kedim dışarıda geziyodu alıp götürdü galiba bulma imkanım yok nasıl yapabilirim garantisi bitik kulaklığın

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,214
İsim
yusuf ecer
Logitech desteğe yazarsan garanti bitse de yardımcı oluyorlar çoğu zaman. Şansını dene derim.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,214
İsim
yusuf ecer
Ücret talep edilir mi sizce
Hayır etmiyorlar. Hatta belki sıfır değişim bile yapabilirler. Tamamiyle o anki müşteri temsilcisine bağlı. Bende bir kaç kez garanti bitmiş olsa bile işlem yapılmıştı (mouse ve kulaklıkta)

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Hayır etmiyorlar. Hatta belki sıfır değişim bile yapabilirler. Tamamiyle o anki müşteri temsilcisine bağlı. Bende bir kaç kez garanti bitmiş olsa bile işlem yapılmıştı (mouse ve kulaklıkta)
Çok teşekkür ederim penta bilişimmiş galiba teknik servisi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,214
İsim
yusuf ecer

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Rica ederim. Penta bilişim muhtemelen ilgilenmez, logitechin kendisine yazın. Logitech rma yazarsanız çıkar.
Ben aradığımda penta bilişim ile telefon konuşması yaptım az önce mail ile ulaşın elimizde var ise yollarız ücreti dahilinde dediler bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica ederim. Penta bilişim muhtemelen ilgilenmez, logitechin kendisine yazın. Logitech rma yazarsanız çıkar.
Bu arada kulaklığı 2.el almıştım ilk sahibi değilim bana sorun yaratır mı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,214
İsim
yusuf ecer
Ben aradığımda penta bilişim ile telefon konuşması yaptım az önce mail ile ulaşın elimizde var ise yollarız ücreti dahilinde dediler bana
Logiteche önce yazın çünkü firmalar müşteri memnuniyetine çok önem verir. Pentada ahmet mehmet sizi memnun ettiğinde pek bir şey kazanmaz aksine zarar edebilir ama büyük firmalar için bir kayıp olmadığından bedava yardım ediyorlar. Önce logitech kısmına yazın muhtemelen bedava destek olacak hatta sıfırı ile değişim bile sağlayabilirler. Eğer sonuç olumsuz olursa da pentadan ücreti ile temin edersiniz ki sanmıyorum pek. Logitech desteğe de Türkçe yazabiliyorsunuz.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Logiteche önce yazın çünkü firmalar müşteri memnuniyetine çok önem verir. Pentada ahmet mehmet sizi memnun ettiğinde pek bir şey kazanmaz aksine zarar edebilir ama büyük firmalar için bir kayıp olmadığından bedava yardım ediyorlar. Önce logitech kısmına yazın muhtemelen bedava destek olacak hatta sıfırı ile değişim bile sağlayabilirler. Eğer sonuç olumsuz olursa da pentadan ücreti ile temin edersiniz ki sanmıyorum pek. Logitech desteğe de Türkçe yazabiliyorsunuz.
Logiteche yazıyorum şuanda da 2.el aldığım için destek olurlar mı emin olamadım kulaklığın seri no su yeterli oluyormuş galiba pedin içindeki usb dongle için

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,214
İsim
yusuf ecer
Logiteche yazıyorum şuanda da 2.el aldığım için destek olurlar mı emin olamadım kulaklığın seri no su yeterli oluyormuş galiba pedin içindeki usb dongle için
Evet genelde seri no ile işlem yapıyorlar.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Evet genelde seri no ile işlem yapıyorlar.
Tamamdır tekrardan teşekkür ederim hocam özelden yazabilir miyim herhangi bir sorum olursa logitech ile ilk defa böyle bir işlem yapıcam çünkü

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,214
İsim
yusuf ecer
Tamamdır tekrardan teşekkür ederim hocam özelden yazabilir miyim herhangi bir sorum olursa logitech ile ilk defa böyle bir işlem yapıcam çünkü
İster özelden, ister bu konu üzerinden etiketleyebilirsiniz hocam. Elimden geldiğince yardımcı olurum.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
İster özelden, ister bu konu üzerinden etiketleyebilirsiniz hocam. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
Çok teşekkür ederim tekrar hocam Mevlid Kandiliniz hayırlı olsun iyi forumlar konu üstünden yazmaya devam ederim etiketleyerek devamında sorum olur ise

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,333
Üyeler
164,479
Son üye
Naknak1967
Top Bottom