Memoli12345
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
Arkadaşlar vrm lerimin ısındığını fark ettim yükteyken vrmlere heatsink alıcam fakat hangisi iyi olur bilmiyorum bilen biri varsa öneri yapabilirmi?
bunlardan alıp yapıştırabilirsinArkadaşlar vrm lerimin ısındığını fark ettim yükteyken vrmlere heatsink alıcam fakat hangisi iyi olur bilmiyorum bilen biri varsa öneri yapabilirmi?
Hocam bu şekilde doğrumudurbunlardan alıp yapıştırabilirsin
![]()
Alüminyum Mini Soğutucu Seti - Heat Sink Satın Al | Robotzade.com
Alüminyum Mini Soğutucu Seti - Heat Sink en uygun fiyatlar ile Robotzade.com'da.| Hızlı kargo, güvenli ödeme ve taksit seçenekleriyle hemen satın al!www.robotzade.com
Evet güzel olmuş iyi yapistigindan emin oldunuz degilmi?Hocam bu şekilde doğrumudur
Artan ufak olan soğutucuları bobinlere yerleştirebilirsin.Evet güzel olmuş iyi yapistigindan emin oldunuz degilmi?
Hocam yapıştırdım ama yüke girdiğinde pc elimi yakıyor o soğutucular normalmi bide siyah kareleremi takıyım küçük olanlarıEvet güzel olmuş iyi yapistigindan emin oldunuz degilmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Artan ufak olan soğutucuları bobinlere yerleştirebilirsin.
Siyah karelerde bobin oluyor kalanı ona taksan fena olmaz .Hocam yapıştırdım ama yüke girdiğinde pc elimi yakıyor o soğutucular normalmi bide siyah kareleremi takıyım küçük olanları
Durumlar nasıl hocam memnunmusunuz?Siyah karelerde bobin oluyor kalanı ona taksan fena olmaz .
Elini yakması ısıyı çektiğini aklına gelir üzerinde öncesinde soğutucuda yoktu ömrü uzar anakartın.
hocam 30 derece birden fark etti öneririmDurumlar nasıl hocam memnunmusunuz?
Vrm soğutması baya önemliymiş demekki. İleride ddr5 sistem alirsani tuf anakart öneririm.hocam 30 derece birden fark etti öneririm