15k ya telefon önerisi

İzmir 35

80+
Reaksiyon skoru
24
Öncelikle merhaba 15k ya sıfır ikinci el fark etmez android ios fark etmez kamera ekran önemli değil uzun yıllar idare edecek bataryası 2000 mah dan büyük olsun ekran boyutu 5.0 inç den büyük olsun

Öncelikle merhaba 15k ya sıfır ikinci el fark etmez android ios fark etmez kamera ekran önemli değil uzun yıllar idare edecek bataryası 2000 mah dan büyük olsun ekran boyutu 5.0 inç den büyük olsun
2. el temiz iphone 11 bulmaya çalış kamerası iyi ve 3000 mah 3 4 yıla kadar hiç kasma yaratmaz diye düşünüyorum.

iPhone 11 alınabilir, SE 3 alınabilir.

2. el temiz iphone 11 bulmaya çalış kamerası iyi ve 3000 mah 3 4 yıla kadar hiç kasma yaratmaz diye düşünüyorum.
15 e temiz zor bulur. bulursa da 64 bulur. 64 telefon da kullanılmaz bence

Peşin alabiliyorsanız poco f4, realme gt2 önerebilirim.

Hocam kusura bakmayın bütçem 13k ya düştü 13 k ya ne önerirsiniz ama 128 gb olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...b-garantili-sifirdan-farksiz-1123695050/detay hocam şöyle bir ilan buldum nasıl 14 ay garantisi de varmış

Hocam peşin peşin olmasınada android de Samsung dan başka bişey almam

Öneriniz için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Hocam kusura bakmayın bütçem 13k ya düştü 13 k ya ne önerirsiniz ama 128 gb olsun

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...b-garantili-sifirdan-farksiz-1123695050/detay hocam şöyle bir ilan buldum nasıl 14 ay garantisi de varmış

Hocam peşin peşin olmasınada android de Samsung dan başka bişey almam

Öneriniz için teşekkür ederim
M34 5g'yi 6 ay faizsiz şekilde alabilirsiniz. Galaxy buds 2 de var yanında ve 10.999 tl. Hepsiburada'dan bakabilirsiniz.

YD Oneplus 9 pro alabilirsiniz.

M34 5g'yi 6 ay faizsiz şekilde alabilirsiniz. Galaxy buds 2 de var yanında ve 10.999 TL. Hepsiburada'dan bakabilirsiniz.
Hocam zaten bende Buds 2 var

Hocam size çok teşekkür ederim şuan a34 5g a54 5g s20 fe bide buds 2 li m34 arasında kaldım

YD Oneplus 9 pro alabilirsiniz.
Yd kaydettirme parası çok

Son düzenleme:
Hocam zaten bende Buds 2 var

Hocam size çok teşekkür ederim şuan a34 5g a54 5g s20 fe bide buds 2 li m34 arasında kaldım

Yd kaydettirme parası çok
Oneplus 9 pro için kayıt gerekmiyor. Imei atılabiliyor sorunsuz çalışıyor. Ben 9 pro yu 2.5 yıl kullandım o şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,285
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri