eğer sırf 2 3 oyun ise git stemaden al elinin altına her daim bulunsun zaten belli bir süre sonra o yunların fiyatı geçen bir utar yatırmış olacaksınAylık 270 TL'ye Geforce Now almayı düşünüyorum. Starfield , Cyberpunk gibi oyunlar oynayacağım. Sizce mantıklımı?
bilgisayarın çok kötü ise alınırAylık 270 TL'ye Geforce Now almayı düşünüyorum. Starfield , Cyberpunk gibi oyunlar oynayacağım. Sizce mantıklımı?
DeğilAylık 270 TL'ye Geforce Now almayı düşünüyorum. Starfield , Cyberpunk gibi oyunlar oynayacağım. Sizce mantıklımı?
Şuan alma. Türkiye de gtx1060 ekran kartı kullanıyorlar. Ve bazı oyunlarda kasıyor. Starfield falan oynayamazsınAylık 270 TL'ye Geforce Now almayı düşünüyorum. Starfield , Cyberpunk gibi oyunlar oynayacağım. Sizce mantıklımı?
Ben 2-3 yıldır kullanan biri olarak söylüyorum. Şuan alınmazŞuan alma. Türkiye de gtx1060 ekran kartı kullanıyorlar. Ve bazı oyunlarda kasıyor. Starfield falan oynayamazsın
Reis basic üyelikte Starfieldı ultra ayarlarda 60 Fps sabit oynadım?Şuan alma. Türkiye de gtx1060 ekran kartı kullanıyorlar. Ve bazı oyunlarda kasıyor. Starfield falan oynayamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben 2-3 yıldır kullanan biri olarak söylüyorum. Şuan alınmaz
2080 denk gelmiş. Son aylarda çoğu zaman 1060 ekran kartı veriyor. Son girdiklerimin hepsinde öyle oldu. Diğer kullanan arkadaşlarda da nerdeyse hep onu veriyor. @Che_ de benim gibi kullananlardan. Yazsın deneyimini. Ben bunu çıktığından beri kullanıyorum. Bu yaza kadar böyle bir sorun yoktuReis basic üyelikte Starfieldı ultra ayarlarda 60 Fps sabit oynadım?
VPN ile girip EU kullan TR bulaşma2080 denk gelmiş. Son aylarda çoğu zaman 1060 ekran kartı veriyor. Son girdiklerimin hepsinde öyle oldu. Diğer kullanan arkadaşlarda da nerdeyse hep onu veriyor. @Che_ de benim gibi kullananlardan. Yazsın deneyimini. Ben bunu çıktığından beri kullanıyorum. Bu yaza kadar böyle bir sorun yoktu