yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 868
şimdi arkadaşlar paparada 22bin tl sınır var ve ben internet üzerinden 50 bin tl ye alışveriş yapacam nasıl yapabilirim? şimdiden teşekürler.
üşeniyorum başka kartım yok yeni hesap acmak da istemiyom üşeniyorumpaparada sınır varsa yapamazsın. başka bankadan yap
yapamazsın o zamanüşeniyorum başka kartım yok yeni hesap acmak da istemiyom üşeniyorum
gürgençlere falan git al iphone uşimdi arkadaşlar paparada 22bin TL sınır var ve ben internet üzerinden 50 bin TL ye alışveriş yapacam nasıl yapabilirim? şimdiden teşekürler.
kardeş iphone almayacam benim nokia yetiyor ilaç alacamgürgençlere falan git al iphone u
25 bin tl22 bin sinir oldugunu ilk defa senden duydum emin misin
açmazsanız alamazsınız hocam bu arada yükleme limiti ve harcama limiti farklı olabiliriyor onada bakınüşeniyorum başka kartım yok yeni hesap acmak da istemiyom üşeniyorum
açmazsanız alamazsınız hocam bu arada yükleme limiti ve harcama limiti farklı olabiliriyor onada bakın
yo kkardeşim gene yetmiyor kiSanırım siz zaten limiti yemişsiniz biraz, ya limitin sıfırlanmasını bekleyeceksiniz yada farklı bir bankadan halledeceksiniz başka yolu yok gibi duruyor.
gene yetmiyor
O zaman bir bankadan hesap açın hocam yapılabilecek başka hiçbir şey yok.yo kkardeşim gene yetmiyor ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gene yetmiyor
o zaman banka hesabı açmanız lazım hocamyo kkardeşim gene yetmiyor ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gene yetmiyor